Qrwa II !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w tytule - może moje straty nie są tak wysokie, jak Tomka, ale zawsze w....iają!!!
Dopiero kupiłem od Łukasza kpl kołpaków, a już dziś zdjęli mi jeden!!! Pojechałem z żonką na "szkołę rodzenia", wracam, a jednego nie ma.
Albo ktoś ich wypłoszył, albo potrzebowali tylko jednego.
Na pewno nie spadł, bo patrzyłem na auto jeszcze z okna szpitala wolskiego.
I tu mam dwie kwestie:
1. może ktoś ma do sprzedania jeden oryginalny kołpak?
2. jak zabezpieczyć kołpaki? Podpisać, zamocować jakoś - macie jakieś pomysły?

Pozdr. P.

kup takie zapinki do przewodów cienkie długie paseczki(nie wiem jak sie to nazywa fachowo słuzą do spinania kabli itp kupisz w kazdym praktikerze itp. lub sklepie instalacyjnym. Zapinki te zapweniają cie ze ci kołpak nie spadnie, a złodziej bedzie miał troche roboty z rozcieciem tej spinki, predzej sobie daruje niz bedzie mu sie chciało szarpac! Mam jakies dekle, tylko musze zobaczyc w jakim sa stanie wiem ze dwa miałem obdarte(zeszła farba) a jeden był pomalowany sprajem.

Kiedyś o tym myślałem. Tylko że każde zdejmowanie kołpaka/koła i trzeba od nowa zakładać te paseczki. Chociaż z drugiej strony pewnie fortuny nie kosztują - trzeba tylko wozić na zapas + nożyk do przecięcia, jak np. trzeba będzie wymienić koło...
Jak lukniesz na swoje kołpaki, to daj znać.
Pozdr. P.

z tymi zapinkami to calkiem dobry pomysl.....zlodziej albo zniszczy kolpak albo da sobie spokoj. Takie spinki w odpowiednim rozmiarze nie ksozuja wiecej jak 50 groszy. Ale jest jeszcze druga strona medalu bo wkurwiuony zlodziej "za kare" moze nam porysowac auto gwozdziem.

Cytat:
2004-05-17 23:15:28, sztrucel pisze:
...."Ale jest jeszcze druga strona medalu bo wkurwiuony zlodziej "za kare" moze nam porysowac auto gwozdziem. "...

Tak, tak wiem coś o tym więcej niż dobrze!
W lipcu 2003 jak była na osiedlu nocna akcja "alusie" /5 aut!/ to moje kółeczka się ostały /mam 2 różne zabezpieczenia na każdym kole!/ ale debile w ramach wkurwienia maksymalnego wyrysowali mi krzyże na całym aucie /całe szczęście, że miałem AC bo chyba bym się pochlastał!/
No ale to chodziło o ładne alufelgi i niezłe oponki!....Nie wiem czy z powodu kołpaka tak by zaszaleli więc zabezpieczenie "paseczkami" uważam za niezły pomysł!

Cytat:
...ale debile w ramach wkurwienia maksymalnego wyrysowali mi krzyże na całym aucie /całe szczęście, że miałem AC bo chyba bym się pochlastał!/

K.....wa mać!!!!
W jakim my kraju żyjemy!!!????
Łapy ucinać za byle przestępstwo i koniec - może byłoby trochę spokoju!

Pyrek mam kołpak, który moge Ci odstąpić, ale jest poobdzierany z lakieru... kwalifikuje się do lakierowania, więc jeśli masz ku temu warunki, to proszę bardzo..

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2004-05-18 18:44:02 ]

Warunków nie mam - ale chyba lepszy taki, niż żaden...
Może chociaż nie zdejmą - hehe.
Pozdr. P.
P.S. Sprawdź priv

też mam kołpak i zagłówki przód

Wam kradną? Zobaczcie co POLICJI UKRADLI

Cytat:
2004-05-24 08:49:00, piotr-ek pisze:
Wam kradną? Zobaczcie co POLICJI UKRADLI

Mnie nie wkurza wysokość szkody, ale sam fakt.
Nikt mi mojego espero nie kupił, musiałem sam zapracować i wara wszystkim od niego. Jakbym złapał gówniarza połamałbym ręce.
Może by zapamiętał i następnym razem si zastanowił.
CO ZA KRAJ????
Pozdr. P.

Cytat:
2004-05-24 19:04:33, pyrekcb pisze:
Nikt mi mojego espero nie kupił, musiałem sam zapracować i wara wszystkim od niego.

Cytat:
Jakbym złapał gówniarza połamałbym ręce.
Może by zapamiętał i następnym razem si zastanowił.

Popieram. Łamać gnaty, wyrywać coponiektóre części ciała, od czasu do czasu "strzelić gnoja w piórnik, żeby mu wszyskie kredki wypadły". Dostanie taką szkołę życia, ze zbędne będą programy resocjalizacyjne

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2004-05-24 21:06:09, SpeedR pisze:
Łamać gnaty, wyrywać coponiektóre części ciała, od czasu do czasu "strzelić gnoja w piórnik, żeby mu wszyskie kredki wypadły". Dostanie taką szkołę życia, ze zbędne będą programy resocjalizacyjne

Łukaszku, czyżbyś odbył kurs władania bejbolem ?

Aż strach przyjechać na spotkanie warszawskie....
Wyskoczy taki Spiderek - zastanowię się...

Jest stary sprawdzony przeze mnie i moich znajomych sposób.
Wypalic lutownicą numer rejestracyjny na krawędzi ale tak aby był widoczny. TO załatwia sprawę na 100%, no chyba że kradnie po ciemnku pijaczek... ale taki to nawet radio safarii będzie wyrywał..

Cytat:
2004-05-24 21:48:00, DeeJay pisze:

Łukaszku, czyżbyś odbył kurs władania bejbolem ?

Ależ Panie DeeJay... ja niespotykanie łagodny człowiek jestem

Pozdrawiam - /Niespotykanie łagodny/ SpeedR

Cytat:
2004-05-27 22:20:43, SpeedR pisze:

Szczególnie, jak śpię...

Cytat:
2004-05-27 22:20:43, SpeedR pisze:

Pozdrawiam - /Niespotykanie łagodny/ SpeedR

A kto na ostatnim zlocie latal z kluczem do kol i kurwikami w oczach No kto?

No QLogic, chyba kurwiki to się ma z innego powodu.... ale jeśli faktycznie SpeedR miał je w oczach, a jeszcze patrząc na jego zdjęcia co JACO ostatnio umieścił a SpeedR sam skomentował, to faktycznie na zlocie może być nie wesoło
Ale spoko tolerancja dla mniejszości seksualnych! yo

Taa a zeyscie slyszeli jak Speedr odkrecal mi kolo to caly karaz az sie trzasl od bluzgow hahhaha. Spokojny to on jest ale jak spi