Ruch na granicy ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no i znofu sie zaczelo .. polacy masoowo wykupuja samochody .. wszystkie jakie sa .. hhehe ja juz mam zaklepany .. 1000EU bedzie kosztowal poprzedni kotry juz mialem lyknac poszedl czarny civic 16v sedan .. ale w sumie nie zaluje bo silnik bodajze 1,4 ...juz za niedlugo pokaze sie czyms hodastycznym )

w ogole to samochodow do 300 EU jest dosc duzo .. kupilismy z kupmlem w poniedzialek VW polo 87 za 250 w stanie zajefajnym )) heheh tAkze jak macie stare wooozki to opylic i cos nowszego mozna zakupic bo pozniej juz nie bedzie .
akcyza do tego 65 % od wartosci faktury przeglad i rejestracja i wszystko zamyka sie w okolo 2400 zlotyc ( wp rzypadku polo )
w wydzalach kom rejestruja juz normalnie furkim nawet te ktore nie spelniaja norm euro 2 . szkoda ze panstwo okrada pobierajac podatek akcyzowy

takze panowie czas na zmiany !

ja chce forda capri

chcesz ? MOGE CI ZALATWIC
kolesie w zgorzelcu zajmuja sie tym wiec njak cos moge dac im cynk w piatek lub poniedzialek bede u nich furke ogaldac jak chesz moge pogadac z nimi
biore aparat tam maja torche fur do 300 EU jak bedzie cos ciekawego godnego uwagi to zarzuce foty

[ wiadomość edytowana przez: hubiii dnia 2004-05-18 21:22:29 ]

to pogadaj

ok

mi mozesz wszystkiepodeslac jakie zrobisz

myslalem o kupnie jakiegos taniego shrota zzz zajebiscie duzym silnikiem

Ech...

tylko mnie moja luba wyleczyla z tego pomyslu

Mnie ze wszystkich pomysłów bank wyleczył.

Dziś oglądałem Mondeo, które sobie przywiózł jakiś facet. Zapłacił 1000 EUR, 93 rok, 1.8 i. Całkiem nieźle toto wyglądało

Nie czytam już tego wątku...

no 10 latki tyle stoja .. licze na to ze niedlugo bede takim 10 latkiem sie bujal

wilku nie przejmuj sie .. ja rok temu mialem niezly debet w banku ale qrfa jakos dalem radee .. ty tez dash dla nas dersow morskich banki to pikus

demn
impala