Kolejny Serwer!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie strona jest na republice
http://republika.pl/klub_espero/
powinno dzialac bez zarzutow
szkoda ze pomysl Jadzwina nie wypalil ale coz
co zrobic

Czekam na wasze opinie i informacje o problemach !

Pozdrawiam
Lasombra

a wlasnie jeszcze jedno poprosilem znowu Adama o przekierowanie wiec powinno sie od jutra korzystac z domeny

U mnie działa, tylko zastanawiam sie po co to całe zamieszanie?
Stare działało poprawnie.
Rozdaje sie ludziom ulotki, a potem z adresu www.espero.of.pl wejscia nie ma - przynajmniej jak na razie.

No niestety nie dzialalo tak fajnie jak piszesz Macieju.

Macieju bylo zbyt duzo problemow tate.pl nie jest dobrym rozwiazaniem a na republike kazdy wejdzie! a domene espero.of.pl zostanie przkierowana na republike takze wszystko bedzie ok

Jasne, że trzeba szukać najlepszego rozwiązania dla wszystkich. Nawet ta wyskakujaca reklama onetu mi nie przeszkadza.
Wytłumaczcie mi proszę skąd róznica i problemy w korzystaniu ze strony na dotychczasowym serwerze miedzy np Ptaszyna a mną. Pewnie obaj korzystamy ze stałego łącza, skad wiec te problemy u Ptaszyny których ja nie miałem. O taki krótki wykład z informatyki proszę.
Pozdrowienia.

to nie wyklad z inforamtyki tylko lopatologicznie, bo tak to juz na tym swiecie jest ze kazdy kto ma inny sposb laczenie z netem widzi wszystko inaczej wiec np. mi sie otwieralo Ptaszynie nie, rowniez jest to zlaezne od Serwera, masz np. inna konfigurkacje IE albo Netszkopa to sie niektore strony nie otwieraja, jeszcze inne serwery odrzucaja polaczenia z podejrzanych adtresow.... mozna tak wyneiac w nieskonczonosc. Ale do rzeczy, Republika jest na tyle standardowym i ogolnopolskim serwisem ze kazdemu bedzie dzialc, nie ma sily zeby nie dzialao...

Dzieki na łopatologię, bo pewnie wykładu bym nie zrozumiał

a kto powiedzial ze umialbym go wylozyc

Panowie nie wiem dlaczego to nie dziala wszystki ((
Bede musial powaznie porozmawiac z adminem ))

Mialbym prrosbe do Lasombry zeby nie usowal tego z serwera.
Jak admin cos poprzestawia to bede mial jeszcze prosbe do wsyzstkich zeby sprobowali wejsc i sprawdzic czy dziala

Pozdr
Jadzwin

Znowu strona nie działa

A mnie na .tate.pl działa cały czas i w końcu działa z czego jestem bardzo zadowolony. Jak co to łączę się przez modemik, przez naszego kochanego monopolistę. Pozwolę sobie zacytować: "Telekomunikacja Polska - to ludzka rzecz okradać"

A u mnie znowu kicha ! Piszę przez motonews, bo espero. of nie ma

Znowu onet fiksuje a przez to i republika, ludzie zróbmy cos z tym, może wykupić www.espero.pl i mieć z tym wreszcie świety spokój, ile to kosztuje Ptaszyna? Pewnie nie dużo.

Najpierw załatwmy to co wazne, czyli mozliwośc wejscia na stronę bez problemów, a poźniej dopiero koszulki, naklejki i inne tam "pudrowanie fasady".

No właśnie !
Po to Lasombra zrobił ankietę, ale niestety, kiedy była to większość miała ją gdzieś (może za ostro ?)
Gdybyśmy wtedy byli bardziej zgrani, to z pewnością dzisiaj nikt nie miałby kłopotów z wejściem na naszą stronę. A tak to ciągle coś komuś się nie udaje
Może powtórka ? Tylko z większym zaangażowaniem
Z pozdrowieniami - HenBas.

Nie róbcie z igły widły...
Teraz gdy strona jest już na Onecie to na 110% będzie się wszędzie otwierać! A to, że akurat dzisiaj (czyli 16 listopada) nie działało przez całe popołudnie było spowodowane pracami tehnicznymi na serwerze które to Onet przeprowadzał... a taka sytuacja zdarza się raz w miesiącu...

Ja jestem zadowolony , mi działa i w domciu (stałe łącze) i w nareszcie w pracy (satłe łącze), wsumie w pracy coś muszę robić , nie Jaka płaca taka praca

Pozdr.