Info dotyczące HONDY ACCORD

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!

Pisałem już że pilnie potrzebuje samochodu, byłem w tą niedziele w Słomczynie i w oko wpadła mi niebieska HONDA ACCORD!!!

Rocznik 1996, full opcja (klima, drewno i takie tam...), pierwszy właściciel (a właściwie właścicielka), serwisowany, bezwypadkowy, udokumentowane wszystko (przebieg, pochodzenie). Silnik 2.0 benzyna. Przebieg 92 000 km.

Cena 28 tyś zł ;-( - i tu pojawia się pytanie, czy warto dać tyle kasy za taki samochód w tym roczniku??

Moge prosic o jakieś informacje w sprawie hondy accord???

Jaki honda accord ma kolektor?? (aluminiowy czy plastikowy) - oczywiście z miejsca zakładam gaz!!

Napiszcie mi cos jak znajdziecie chwilke, narka...

a moze ktos ma jakies info o najnowszej ACCORD z silnikiem tylko 2,2 diesel??

mile widziane linki albo cosik

Skuter,
Napisalem Ci cos w twoim watku : "Co teraz kupic" czy jakos tak i ten watek znikl. Co jest grane? Znikl czy nie moge go znalezc?

W kazdym badz razie zony Accord 2.0 na automacie pali na trasie 7.8 litra, w miescie do 10. Bierz smialo, zakochasz sie w tym aucie. 28 TYs za auto z pewnej reki dalbym od razu. W Szwablandzie takie kosztuja od 5-8 tys EUR.

Podaje linki do forum Hondy i innych info o Hondzie:

http://www.hondapl.org/

Honda 3-miasto forum

Honda 3-miasto

Grzybek,
Nowy Accord 2.2 i-CTDi to rewela. Wyglada, ze to na ten moment najlepszy turbodielsel na swiecie. Poczytajcie troche na tym forum, sa linki do testow, stron. Niestety cena zabija....

Accord 2.2 i-CTDi

Z forum Hondy o 2.2 i-CTDi

Pozdrowka

[ wiadomość edytowana przez: Rysiu dnia 2004-06-11 02:47:58 ]

Skuter, i co? Kupiles tego akordeona czy przepadles w Wildze?

qrcze - tamten accord przeszedł mi koło nosa!!! Jestem w trakcie poszukiwań. Jak kupie to dam znać.

NARECZKA