Ostateczne decyzje w sprawie koszulek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie po rozmowach w kilku miejscach mam juz pelen obraz sytuacji.
A wiec ilosc egzemplarzy koszulek ktore zamowie to 25 bo mniejw iecj czesc wy wezmiecie a druga czesc kupie ja czyli okolo 7 sztuk i bede sprzedawal (oczywsicei dla podejrzliwych bez zadnych % i prowizji) tym ktorzy zapomnieli zamowic albo dopiero sie zapisza do klubu.
Koeljna rzecz to jest to ze nie da sie przy tak malej liczbie egzemplarzy zejsc ponizej 30 zł
Ale to juz wasza decyzja ale sadze ze o te 5 zł wiecj to nie tragedia.

Sposob platnosci za koszulki zrobimy taki ze ci ktorzy zamowili koszulki beda wysylac mi i Łukaszowi pieniadze przekazami razem z pieniedzmi na naklejki. Łukasz wezmie pieniadze na naklejki a ja na koszulki a potem razem bedziemy robic wielkie wysylanie zebyscie otrzymali w paczkach od razu i koszulki i naklejki. Koszt paczki z koszulka wyniesie wg. moich obliczen okolo 6-7 zł no cyhyba ze ktos odbierze osobiscie. koszt samej naklejki to raczej nie przekroczy 3 zł.

Co do wzoru to nikt nie zglosil zadnych nowych co do tych ktore przedstawilem to ja staweiam na ten (i prezentuje) kroy najczesciej przewijal sie w moich rozmowachz wami badz w postach.

co wy na to ?

Dla mnie jest OK ! Nie mam żadnych uwag, z wyjątkiem
"chciejstwa", chciałbym już to mieć !

...kurcze chłopaki...
...nie ma to jak adres internetowy!
...bo tak to nie wiadomo co gdzie i jak...

ok kolejnym projektme jest to: i chyba ostatecznym
Moja dzieczyna powidziała że taki jest najładniejszy.

Ja bym adres wrzucił tak jak proponował chyba MaciekGT, na rękawek, wentualnie zmniejszył go tak by mieścił się na wysokości lewej piersi... co wy na to? Podkreślenie napisu Klub espero jest OK

Pozdr.

mi osobiscie najbardzie podobal sie projek z napisem KLUB ESPERO na plechach i malym adresem na lewej piersi!!!

O JEZU...
Chłopaki... nie słuchacie co się do was mówi!
Przecież Lasombra już powiedział, że każdy kolejny napis w innym miejscu (na plecach, czy też na rękawku) automatycznie zwiększa koszt koszulki !!!
...a aktualnie kosztuje ona 30pln z jednym napisem z przodu, więc za każdy kolejny nadruk w innym miejscu dodatkowa opłata !!!
Więc uważam, że świetnym pomysłem jest dodanie adesu internetowego pod napis KLUB ESPERO bo jest to przejrzyste, wyraziste i wiadomo o co chodzi !!!
Zgadzam się dziewczyną Lasombry że ten projekt jest THE BEST !!!

Podkreślenie i adres klubu O.K. i niech tak zostanie.
Rzekłem carbol .

PANOWEI !!! udało mi się utargować cenę 25 zł z Vat za koszulkę !!! Jest bardzo dobrze ten wzór powyżej !!
mamy 2 tygodnie na zebranie pieniedzy ale w tym w innym topicu !