Spot regionu śląskiego 16 maja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dwójca Wszechmogąca(żeby nam żyła wiecznie ) mnie zrugała, że jesteśmy nieaktywni. Więc w myśl prawa grawitacji nie omieszkam się zbesztać Was i życzę sobie żeby się pojawiła zgraja ludzi przed Auchanem w Żorach szesnastego maja(niedziela) o godzinie szesnastej. Dojazd jest prosty jak łańcuszek rozrządu w kieszeni Ponadto koło Auchan w Żorach jest McDonald i stacja ze względnie tanią benzyną. W planach jest tylko spotkanie integracyjne, więc nie trzeba czynić jakichś wielkich przygotowań, wystarczy być Dooh, oddam Ci publicznie pokłon.

Ile km żory sa od Zabrza ????
Bo 18 mam urodziny kuzyna w Zabrzu

witam!!

chetnie bym sie pojawil i o ile nie bede na auto tuning ...

to postaram sie

sprawa jest zas o tyle smieszniejsza ze na spota regionu slaskiego mam dalej niz do krakowa

No to i mnie nie może zabraknać jak wszystko wypali to też będe !!!

Cytat:
2004-04-29 18:53:34, Krzemowy pisze:
Dooh, oddam Ci publicznie pokłon.

Halo , moment czy ja o czymś nie wiem ? Za co ?

PS: A jak mnie poznasz skoro się nie spotkaliśmy wcześniej ?

Cytat:
2004-04-29 20:06:03, Poramancza pisze:
witam!!

chetnie bym sie pojawil i o ile nie bede na auto tuning ...

to postaram sie

sprawa jest zas o tyle smieszniejsza ze na spota regionu slaskiego mam dalej niz do krakowa

To wcale nie jest śmieszne. To jest kłopotliwe. Dlatego przwidziałem następny spot w takim miejscu że bliżej mieli ci co na wschodzie i północy Śląska.

Oceniając na oko, z Zabrza do Żor jest może ze 3 rzuty beretem , dokładniej trzydzieści kilka km. Dojazd np. z Zabrza do drogi Gliwice-Mikołów(nr. chyba 44), następnie w kierunku wschodnim do Mikołowa, następnie w kierunku południowym do Żor(kierunek Wisła). Auchan jest w Żorach po lewej stronie koło skrzyżowania.

[ wiadomość edytowana przez: krzemowy dnia 2004-04-29 21:33:39 ]

ja postaram się stawić,ale narazie mam problem z autem...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Wraz z Patti postaramy się zjawić.

Witajcie mysle ze jak wszystko wypali to sie zjawie na tym spociku no chyba ze pojade do Kraka mam nadzieje sobie wszystko odbic szczególnie tą Czestochowe na której zalezało mi być ale niestety siła wyzsza mi to uniemozliwiła.mam nadzieje ze samochodzik do 16 bedzie juz pomalowany i wszystko pojdzie po mojej mysli bo sam juz sie niecierpliwie Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia

a czy z opolskiego tez mozna przyjechac?
bo u nas to lipa ze spotami.

Zapraszam, tu nie biją Co najwyżej śrubami obrzucą

Wstepnie mogę wyrazić cheć przybycia. Co prawda mam debet, pusto w baku-baku, do zrobienia zbieznośc, wymiana 2 gałek, resoru i przegubów. Nie chciałbym się rozkraczyć na środku drogi.

PS: Prosze o wstepne nakreślnie planu imprezy i zarysowanie ogółu aktrakcji.

witam ja napewno wpadne chodz mam troche daleko ale ja jestem

Co jest w planach? Bedzie jakaś próba sprawnościowa czy coś w tym stylu bo nie wiem czy jechać swoim czy zabrać sie z kimś

CZUCZU bedziesz swoim malcem w Zabrzu??chetnie bym go obadal na zywo.

ps.w jakiej dzielnicy mieszka twoj kuzyn??bo ostatnio znowu niektorzy maja smaki na 126p ,wiec radze ci na niego uwazac

Ja również postaram się przybyć.

Cytat:
2004-04-29 18:53:34, Krzemowy pisze:
Dwójca Wszechmogąca(żeby nam żyła wiecznie ) mnie zrugała, że jesteśmy nieaktywni. Więc w myśl prawa grawitacji nie omieszkam się zbesztać Was i życzę sobie żeby się pojawiła zgraja ludzi przed Auchanem w Żorach szesnastego maja(niedziela) o godzinie szesnastej. Dojazd jest prosty jak łańcuszek rozrządu w kieszeni Ponadto koło Auchan w Żorach jest McDonald i stacja ze względnie tanią benzyną. W planach jest tylko spotkanie integracyjne, więc nie trzeba czynić jakichś wielkich przygotowań, wystarczy być Dooh, oddam Ci publicznie pokłon.

Czy ja się wyraziłem nie dość jasno? Zwyczajnie się spotkamy, pogadamy, pooglądamy ewentualnie kto czym przyjedzie i tyle.

Na początku witam wszystkich, jako nowy
Ja mam do zor pare km, wiec MOZE tez przybede

Chętnie się pojawie i może przybędą ze mną jeszcze dwa malce. Tylko nie wiem czy przyjmiecie śmiesznie zielonego malucha z czerwonymi drzwiami (szykuję się do robienia blachy i wogóle całego autka ).

Jak się da to będę
Fajnie, że coś takiego się odbędzie.

[ wiadomość edytowana przez: onix dnia 2004-05-08 08:09:32 ]