Kupić???????????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zamierzam zakupić wiekszy samochód być może espero. Proszę o jakieś informacje na co zwracać uwage przy zakupe 5-letniego esperka, jaka jest Wasza opinia o tej bryce, czy sprawia kłopot i wymaga ciągłych inwestycji?
Szymon
szymontargowski@wp.pl

Pewnie że kupować ja mam 5 latka 1.5 GLX i nie powiem o nim złego słowa... a co do reszty to zobacz do kupić/nie kupić na forum tam jest jush troche powiedziane.

Za ludzkie pieniądze zawsze warto...

Co sie dzieje wszyscy chca espero, mam nadzieje ze ta moda utrzyma sie do wakacji keidy to bede chcial sprzedac swoje

bede chcial 15 tysiecy ale bez moich bajerow czyli spojlra przedniego progow itp a i bez alufelg
ciekawe czy ktos sie znajdzie

ciekaw tez jestem czy nie wywalicie mnie z klubu jak juz nie bde mial espero

No nad tym to trzebaby się głęboko zastanowić.... ale to w końcu dzięki Tobi teraz wszyscy tutaj jesteśmy.

dobra dobra nie cieszcie sie jeszcze prznajmniej 8 miesiecy bede wam zycie zatruwal
hehe nie pozbedziecie sie mnie tak latwo

A później nas zostawisz?????
samych sobie

oczywiscie ze nie !! ustapie z funkcji admina klubu wtedy kiedy tego bedziecie chcieli!! panowie tu juz nie chodzi o samochod ja po prostu hmm zżyłem sie z tym klubem i w sumie nie ważne jakim samochodem bede jeżdził
a swoją drogą to nawert jak bede jezdzil oplem to i tak wy mozecie mi pomoc

a który masz rocznik???? przebieg..... 15k to troche dużo jak na 1.5 GLX ... ja za mojego będe chciał 15....no ale to 1.8....szybkie 1.8...a może i najszybsze 1.8
(zobaczymy w niedziele)

Ps już wiem jaki będzie mój następny samochód Leganza odpadła jak nasłuchałem się o problemach z częściami......

pozostaje Nubirka 2 2.0..... ładne autko i musze dorwać wersje z automatyczną klimą, i aluminiowymi wstawkami

Tylko jest jeden problem - bo te wypasione wersje.....w 80% były w kombi........

Sedanów jest mało...... a każdy wie ze sedan to najpiękniejszy typ nadwozia

Cytat:
2002-11-21 02:20:44, Tomek-Mydlowski pisze:
a który masz rocznik???? przebieg..... 15k to troche dużo jak na 1.5 GLX ... ja za mojego będe chciał 15....no ale to 1.8....szybkie 1.8...a może i najszybsze 1.8
(zobaczymy w niedziele)

Ps już wiem jaki będzie mój następny samochód Leganza odpadła jak nasłuchałem się o problemach z częściami......

pozostaje Nubirka 2 2.0..... ładne autko i musze dorwać wersje z automatyczną klimą, i aluminiowymi wstawkami

Tylko jest jeden problem - bo te wypasione wersje.....w 80% były w kombi........

Sedanów jest mało...... a każdy wie ze sedan to najpiękniejszy typ nadwozia

Ile taka kosztuje ???
99/2000 rok.