| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mufaz Cifilis IV,V,seat 850 POznań,Munchen | 2004-05-16 16:19:13 Napewno bedzie miala dobre wyposazenie,czesci napewno sa. |
FIACIOR Fiat 125p Warszawa - Bemowo | 2004-05-16 18:37:36 Wspomaganie kierownicy raczej powinno być. Taki samochód powinno się dobrze obejrzeć, na spokojnie, za nim podejmie się jakąś decyzję. Szczególnie radzę zwrócić uwagę na silnik, czy przypadkiem nie jest za bardzo wyeksploatowany tzn. zarżnięty. Niektórzy (nie wszyscy) lubią często sprawdzać możliwości tego silnika, co nie zawsze ma dobry wpływ. A remont takiego silnika kosztuje. Wiem coś o tym.
Pozdrawiam |
ob-Piszczyk delta 1.6 DOHC 1991 ... Opole Lubelskie | 2004-05-16 20:03:15 sprawdz sprężanie ( 9.0 ) i wycieki spod miski i uszczelniaczy wału
ja osobiście brałbym pod uwagę zakup argenty do jeżdzenia a nie jako dawcy - miałem taką w okropnym stanie na podwórku i żałuje że nie dało jej się doprowadzić do stanu używalnego (niestety wózek bez prawa rejstracji i praktycznie bez podłogi - makaron) |
Woleczek Alfa Romeo Giulietta ... Krosno | 2004-05-18 23:56:03 Kompresja w tym silniku powinna wynosic okolo 12 atm. Jesli to mozliwe to obejzyj sobie walki rozrzadu (szczegolnie wydechowy). Wystarczy zdjac dekle, a dostac walek z napedem za mala kase w dobrym stanie to horror. Pozdrawiam! |
Tomek_S Warszawa | 2004-05-20 20:14:05 Dziekuję za wszystkie informacje. Niestety samochód został juz sprzedany. Teraz żałuję że go nie kupiłem chociaż nie wiem w jakim stanie był silnik i być może ominęły mnie kłopoty i dodatkowe wydatki. Pozostaję wierny komunikacji miejskiej |