Rozstanie z Samarka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No i coz... Zalezalo mi czy tez nie...juz niewazne..moja samarka zostala dzisiaj sprzedana :< W zwiazku z tym pisze pozegnalny post ...co pewnie nie znaczy ze nie bede tutaj zagladal...pewnie zanim dotrze do mnie ze nie mam juz mojego pierwszego samodziku o ktorego bardzo dbalem i do ktorego bylo nie bylo zdazylem sie przywiazac (na dobre i na zle)...przez pierwszy rok raczej "na zle" ) potem na szczescie bylo juz "na dobre"). A jak sie wszystko zle ulozy to kto wie czy znowu lada nie zagosci pod moimi skrzydlami we wrzesniu...(choc to bylby dla mnie pech bo wtedy pewnie bym mojej samaruni nie mogl odzalowac.. ). Tak czy siak pozdrawiam wszystkich i dziekuje za wielokrotnie udzielona pomoc i uswiadamianie ze wszystko da sie naprawic (wbrew opniom niektorych szanownych mechanikow....). Mam nadzieje ze nowy wlasciciel bedzie o autko dbal. Dla ciekawych ladna pojechala na poludnie polski (slask). A sprzedalem z ogloszenia na allegro (w sumie nigdzie indziej poza gratka ogloszen nie dawalem). Zainteresowanie nie bylo duze... 3 osoby chcialy "powaznie" ogladac...ale zdazyla tylko 1 bo odrazu kupila. Oby autko sluzylo jak najlepiej.

Uszanowanko dla wszystkich posiadaczy lad
A.

szkoda.... proponuje we wrzesniu.... LADE!! nie mozna jedzic niczym innym!!
Jak jestes bardzo wybredny to zamiast klasykow to moze 110??

No coz... przykta sprawa kiedy z klubu odchodzi jakis samochod Mam tylko nadzieje, ze nie stanie sie tak, ze wkrotce bedziemy mieli wiecej sympatykow jak klubowiczow W kazdym razie jezeli nie zdarzy sie nic nieprzewidywanego (odpukac !) to ja na pewno na dluzej bede klubowiczem, bo przede wszystkim polubilem Lade, a poza tym nie stac mnie na inny samochod

Szkoda,że sprzedałeś swóją Ładną! Namawiałem kumpla, by ją od Ciebie kupił. Wiadomo było, że jest z pewnego źródła, zadbana etc.
Kup jak najszybciej Ładną!!!

Trzymaj się i zaglądaj do nas często!!

Ma Ładę/ nie ma Łady... to nie jest najważniejsze. To przecież nie jest Klub Posiadaczy Łady, ale Klub Miłośników Łady
Nie odchodź od nas! Pamiętaj, że na zlot możesz przyjechac nieŁADĄ i też się dobrze bawić, itd.

Cytat:
2004-06-02 11:26:45, Mariusznia pisze:
Ma Ładę/ nie ma Łady... to nie jest najważniejsze. To przecież nie jest Klub Posiadaczy Łady, ale Klub Miłośników Łady
Nie odchodź od nas! Pamiętaj, że na zlot możesz przyjechac nieŁADĄ i też się dobrze bawić, itd.

No dobra, ale jak nikt nie bedzie mial Lady i zorganizujemy zlot Lady to tak troche dziwnie bedzie bez Lady

Mam pomysł! Może wyślemy do Toljatti do Vaza propozycję,żeby Nam jako zapalonym fanatykom Ładnych przydzielono zniżkę klubową w wysokości 50% dla każdego klubowicza.
Każdy klubowicz będzie mógł kupić nową Ładną za 50% ceny!
Dzięki temu, będziemy żywą reklamą dla firmy!!

Piszemy do nich?

Rada: Proszę o wystosowanie pisma!!

W zamian zapraszamy na zlot (spot) do Sulejowa! Girls and vodka included!

Myślę,że powinni się zgodzić na takie warunki!

[ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2004-06-02 18:35:41 ]

Jasne ze bede zagladal....a i kurcze na zlocik z mila checia bym sie wybral poogladac Wasze zadbane fureczki ) (przyznam sie ze klasykiem nigdy nawet jako pasazer przyjemnosci jechac nie mialem...nad czym ubolewam) ale to dopiero we wrzesniu (a raczej w pazdzierniku bo wrzesien bede mial tragicznie zapchany 3-miesiecznymi zaleglosciami)....a do wrzesnia (juz za dwa tygodnie) no coz...drobna haroweczka...zeby zarobic na inne autko (obecnie blizej nieznane...ale jak bedzie wiadomo ile mozna wydac wtedy bedzie sie czegos szukac). Tak czy siak glupio sie czlek bez autka swojego czuje....tramwaje...bilety...tlok...echhh to ja juz wolalem poznanskie korki i przyjemne dla ucha poskrzypywanie zle spasowanych plasticzkow mojej (juz nie:< ) samarki - przynajmniej sam sobie sterem i okretem bylem .