Przednia szyba

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Obstrzelali mnie i dostałem...w przednią szybe. Narazie będę kombinował w kierunku jakieś naprawy, ale profilaktycznie zapytam się gdzie najtaniej w Warszawie dostać przednią szybę do Esperaka. Interesie mnie "zielona" z pasem przeciwsłonecznym. Na Kotsisa nie mają zbyt ciekawej ceny

jak male pekniecie to da sie skleic - tesciu w Toyocie Avemsis kleil - cos kolo 100zl zaplacil - w Rzeszowie to robil

witam ja najtaniej znalazłem szybke z przyciemnianym pasem za 380 złoty razem ze wstawieniem ale jak chcesz mozna uzywana kupic na szrocie na ul. strażackiej za 200zł ale bez wstawienia samo wstawienie około 130 złoty sam mam peknieta szybe ale decyduje sie na nową za 380 zł nie wiele wiecej dopłacam ale mam nową . jesli interesuje Cię adres firmy zakładajacej szybki za 380 zł to wieczorkiem Ci napisze

Ciekawe czy z tym gościami na szrocie da się ugadać niższą cenę? (mają oni tam taki wynalazek jak telefon) no i oczywiście trzeba zabrać ze sobą płyn do mycia szyb
Co do wstawienia ... to jestem spoza Warszawy i łatwiej załatwić mi to w Siedlcach.

to jest stronka tego szrotu tam znajdziesz telefony http://www.autokasacja.com.pl/ nie wiem czy da sie z nimi dogadac pewnie tak stoi tam esperak sprowadzony z niemiec codziennie coraz mniej go tam zostaje