Jupiiii zostałem klubowiczem:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Brać Klubową
Właśnie dzisiaj zotałem poinformowany na GG przez Naszego Moda Zaxa
że jestem pełnoprawnym klubowiczem , bardzo sie z tego cieszę będę Wam teraz prawomocnie spamował na forum

Pozdrawiam

Witam !!!
Wprawdzie sie nie znamy ale kto wie moze kiedys !!!

Gratulacje i miłej zabawy !!! na spotach i nie tylko !!!!

Michał

ale nie spamuj za bardzo bo te błędnądecyzjęzawsze można cofnąć...

a poważnie: gratulacje.

.. nie ma to jak być pełnoprawnym członkiem hehehe klubu

taki sukces gratuluje

Gratuluję Vulcanor. Bardzo się cieszę, że wkońcu jesteś wśród pełnoprawnych klubowiczów.
PS. Może byś my się w końcu spotkali ??

Dark Rider
Na pewno sie spotkamy jeżeli się nie myle to ty na paderewie mieszkasz nawet tam dzisiaj byłem (na Pułaskiego w workservice ) ale jakos nie wypatrzyłem żadnej Ładnej moja jest charakterystyczna taka czerwona z białym wstawkami
PS: własnie teraz spamuje

...no i wreszcie mozesz czytac wszystkie watki, mnie tez to juz niedlugo czeka (pelnoprawny czlonek )

To byłeś bardzo blisko mojej pracy i mojego domu. A Ładnej nie zobaczysz bo stoi na parkingu.

taki to se pozyje

Cytat:
2004-05-19 21:51:02, Dark_Rider pisze:
To byłeś bardzo blisko mojej pracy i mojego domu. A Ładnej nie zobaczysz bo stoi na parkingu.

Ooo to ty może wykładasz na Akademii Ekonomicznej bo tam jest budynek AE albo w salonie KIA autkami handlujesz tylko nie mów że pracujesz w workservice i cie dzisiaj nie wiedząc o tym spotkałem

Nie, pracuje w takim budynku 10 piętrowym niedaleko akademików akademii ekonomicznej i muzycznej, obok Pronox-u.

[ wiadomość edytowana przez: Dark_Rider dnia 2004-05-19 22:19:13 ]

gratulacje śle również kandydat z Gdyni!!!!!!!!
Niech ci ładna się sprawuje, no i nigdy się nie psuje!!!!!!!!!

Cytat:
2004-05-19 22:06:31, vulcanor pisze:
Ooo to ty może wykładasz na Akademii Ekonomicznej bo tam jest budynek AE albo w salonie KIA autkami handlujesz tylko nie mów że pracujesz w workservice i cie dzisiaj nie wiedząc o tym spotkałem

Żebyś się nie zdziwił, jak się okaże, że Dark Rider jest jego Magnificencją Rektorem AE... A Ty tu tak... bezczelnie na "ty"... ups
Z jeźdźcami ciemności nigdy nic nie wiadomo..

No właśnie i zacznie sprawdzać dowody rejestracyjne przed egzaminem hehehehehe

Cytat:
2004-05-19 22:09:11, Dark_Rider pisze:
Nie, pracuje w takim budynku 10 piętrowym niedaleko akademików akademii ekonomicznej i muzycznej, obok Pronox-u.

[ wiadomość edytowana przez: Dark_Rider dnia 2004-05-19 22:19:13 ]

Ooooo wiem gdzie nawet tam dzisiaj parkowałem na chodniku obok akademika AM, ja tam na krasinskiego chodze do budy SWSZ ale tylko w co 2 weekend; a w tygodniu włóczę się po takich workservicach i tym podobnych w poszukiwaniu żródeł dochodu dla mnie i mojej ładnej ale na razie bez efektu ale będzie dobrze tak myśle jak nie to po skończeniu szkółki bede musiał opuścić tą cudowną krainę i wyjechać za $$$

Ja też się zastanawiam nad zmianą pracy i/lub wyjazdem za $$$$ lub Euro. Bo za coś trzeba utrzymać Ładną .

Jak znajdziecie dobrze płatną za $$$$$ lub€€€€ to napewno klub ladnych zyska sponsorów na małe zlociki ,przecież trzeba schłodzić atmosfere zimnym piwem A tak powarznie przyłączam sie do powitania pełno prawnego klubowicza
panoni

Cytat:
2004-05-19 22:16:00, Mariusznia pisze:

Żebyś się nie zdziwił, jak się okaże, że Dark Rider jest jego Magnificencją Rektorem AE... A Ty tu tak... bezczelnie na "ty"... ups
Z jeźdźcami ciemności nigdy nic nie wiadomo..

Mariusznia ja jestem kosmitą z ŁADplanety a Dark jest z galaktyki ŁADnych Wojen także znajdziemy wspólny język porozumienia
PS: DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA MIŁE POWITANIE

Kurde mój kumpel pracowal kiedys w WORKSERVICE i normalnie jak się dowiedziałem za ile pracował na godzine to padłem - 2.70 po odliczeniu wszytkich pierdó ł - znaczy 2.70 na ręke. Ludzie a z tego co wiem to oni biorą za pracownika ok 8 zł. Nie wiem chociaż co z tego że ja jakoś zarabiam przyzwoicie jak nie mam czasu ostatnio nawet przy Ładnej coś porobić i musze ją ciągle do mechaniorów oddawać ;( kurde a to nie to samo, a z tymi pełnowartościowymi czy pełnoprawnymi członkami klubu to też lekka przesada, ale gratulacje.

Przepraszam a jak wy wstawiacie te symbole euro do postow