MotoNews.pl
10 [zastava 1100] na jaki kolor pomalować budę? (41204/0) - NT

[zastava 1100] na jaki kolor pomalować budę?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kce pomalować moją zośke, tylko nie wiem na jaki kolor?
No nie wiem...??

Może na taki ??

http://www.zastava.c2000.pl/www_htm/download/galeria/z1100/bartol_fm/z1.htm

Pozdrawiam!!

[ wiadomość edytowana przez: schwepes dnia 2004-03-04 17:56:29 ]
[ powód edycji: P R Z E C Z Y T A J R E G U L A M I N !!!!!!!!!!! ]

wiesz najlepiej zapytaj CZUCZa jego wujek jest lakiernikiem wiec pewnie bedzie sie ornientowal co jest modne tego lata

Kumpel ma wlasnie tez zamiar malowac swoja zoske i tez nie wie na jaki kolor, zastanawia sie nad takim jak ja mam malucha bo moze niezle wygladac z chromami i do tego mocna gleba

czarny albo żółty sporting............

Samael wujka ostanio widziałem w styczniu 15ego ....... Na jego pogrzebie

Nie wiem co będzie modne .....
Proponuje czerwona perłe i chrom

A ja sam szukam kamikaze który sie podejmie pomalowac klape i spoiler pod kolor ......

Zgnila ciemna zielen i duuuuzo chromu

Czerwona z mat maską!
Tak, tak dOMAN! Dobrze kombinujesz! Mietowaaaa!

Z ta zgnila zielenia to chyba nie bardzo, jakos do mnie nie przemawia jak juz to moze OLIFKA ?? hmmm

Jeszcze troszku pomysle

Sajmon moowisz ze bedzie good joooooooooooo czerwien z czarnym !? czerwona farbke bede mial po 10zl to moze sie jednak skusze

Ja bym polecil czarny lakier z polyskiem, przyciemnone szyby o czerni o odcieniu zgodnym z lakierem, szerokie sprychowane alusy 13 cali srebrny rant zloty srodek opony niski profil, obnizyc zawieche

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2004-03-04 22:58:34 ]

Popieram Samaela w 100%.

dawno dawno temu, kiedy zacząlem ten temat....

Noooooo to wybralem kolor wkoncu

Moja ZOSKA bedzie ubrana w kiecke koloru CZEWRONY(czerwony) KORALOWY + czarna mat maska )

Z tego co sie zorientowalem to taki kolor wychodzily ZASTAVKI !! No i fajno , o to mi chodzilo

byc moze za 2 tyg. bedzie pomalowana, zalezy jak wyrobie sie z czasem i ze szkolą

no to na tyle

POZDRAWIAM

zrób tak jak ta ktora pokazales na zdjeciu i bedzie git!! Nie zapomnij o glebie i fajnych felgach i pamietaj najwazniejsze sa szczególy !!!!!!!

Cytat:
2004-05-22 22:37:35, rallyfilip pisze:
zrób tak jak ta ktora pokazales na zdjeciu i bedzie git!! Nie zapomnij o glebie i fajnych felgach i pamietaj najwazniejsze sa szczególy !!!!!!!

Co do gleby to jeszcze nie wiem??, bo do tego potrzebna jest kasiorka , wolalbym dac wieksze felgi np. polonez trak 14cali i nizszy profil, troszku na dystansach i tyz bedzie miodzio
A o szczegoly to juz zadbam ,spoko buła

POZDRAWIAM

Doman opony niskoprofilowe 14" też też troszkę kosztują.
U mnie kowal za sciśnięcie sprężyn w Corsie bierze max 300 zeta ze zdjęciem i założeniem. W zastawie powinnobyć taniej. Też gdzieś powinieneś znaleźć takiego kowala.
A co do koloru, to ja ostatnio wszystkich namawiam na białą perłę + czarne fele z polerowanym rantem.
Ale to łatwo komuś radzić sam lakieruje auto na kolor który mi sie nie opodoba bo tak jest taniej.
Pozdro

ale ja az o takim niskim profilu nie myslalem , bo wiem ze taki bardzo niski jest drogi, mialem na mysli troszku nizszy zeby kolko weszlo, nio i myslalem o urzywkach bo na noowki mnie nie stac:/

Co do kolorku to gratuluje dobrego wyboru......jadyny rozsądny kolorek to czerwony

Ta ZOSKA jest ladnie zglebiona nio mi miodzio felgi poszerzone :o

extra
ale gdzie takie fele dorwać
Bo dorobienie to kosztuje tyle że można se alu kupić

No fakt baaardzo ładna ta zastavka. Ale wiecie jak auto ma kubły, klate i szelki to zawsze ładnie wygląda
P.S.
Fajny pomysł z tymi zderzakami bez kłów

Cytat:
2004-05-23 12:55:30, _Szary pisze:
extra
ale gdzie takie fele dorwać
Bo dorobienie to kosztuje tyle że można se alu kupić

No fele są bajeczne faktycznie.
Niestety takich seryjnych raczej nie dorwiesz - to musi być przerobione. Seryjne to można tylko przykręcić odwrotnie . Ja może niedługo zacznę się bawić w poszerzanie - mam maszynę do prostowania felg i na tym chyba coś się da wyczarować . Na razie zbieram felgi do testów, może coś mi się uda ukulać .