Podłączenie emulatora

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Jestem na etapie porządkowania wszystkich instalacji w Omedze A.
Jedną z kwestii wymagających pilnej uwagi jest instalacja LPG(aktualnie mam reduktor podciśnieniowy, brak emulatora, silnika krokowego itp... z tego co wiem to tylko mikser i zbiornik są ok.)
Ostatnio zrobiło się zimno więc wziąłem sie za benzynę, ale wychodzi na to, że poza zwykłym odcięciem pompy nie ma żadnego odłączenia wtrysków(o emulacji nie wspomnę)...
I tu mam małe pytanko - nabyłem emulator(niestety bez wtyczek) na schemacie pokazują żeby wpiąć sie między kompa a wtryski i było by fajnie - tylko nie za bardzo wiem jak rozpoznać który kabelek idzie od kompa(nie chciałbym rozbierać samochodu żeby sie do niego dostać...). Czy ktos z Was może mi podpowiedzieć które kabelki przeciąć? Jak rozpoznać który jest który?(schematu nie posiadam) A może nie gra to roli i nie potrzebnie tworzę sobie problemy? Z góry dzięki za odpowiedzi.

Mały

witam!!!
sorki ze nie moge pomoc Tobie, ale ja mam do Ciebie pytanko.Mianowicie, w moim autku tez nie ma tego emulatora i zmierzam do kupna tego cuda ze wzgledow wiadomo jakich...jesli mozesz mi napisac jakie to sa mniej wiecej koszty to bylbym Ci bardzo wdzieczny.

pozdrawiam
minias

hej,
osobiście kupowałem na giełdzie w słomczynie i zapłaciłem 35 zł za lutowany, wersja z wtyczkami była za 90(teraz żałuję, że skompiłem )
Jak ostatnio sprawdzałem to jest sporo firm w sieci(łącznie ze sklepami internetowymi) poza tym na allegro jest sporo takich urządzeń.
Za montaż w zakładzie zaśpiewali mi 150 zeta...

pozdro
Mały

hello!!!

wielkie dzięki za pomoc i porade

pozdr.
Minias