Łącznik stabilizatora

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dajcie radę jakie kupić łączniki stabilizatora oryginalne Motorcrafty czy może tańsze zamienniki np. z firmy ELIT
aha i ci ile najlepiej wymieniać owe łączniki

ja kupuje raz na 1,5 roku zamienniki za 40 zl, ale sa tez za 30 zł i wytrzymuja tyle samo)).....

ja wymienilem na FEBI i odpukac narazie jest OK
wymienialem przed zima

Ja do mondeo kupilem podrobe za 30 zl i bylo ok ,a firma to ADLER chyba

Cześć Ja wymieniłem na nowe od mondeo za 38 zł szt prawy i lewy ale widze ze długo nie wytrzymają bo po załozeniu juz gumki pospadały .Wymieniłem tez gumki za 5 zł za sztuke na stabilizatorze.to w nich tkwila przyczyna "stukotu".

Ja bede wymienial laczniki i gumy stabilizatora.
Ale ceny na zamienniki sa wyzsze niz u was.
Troche mnie to martwi.

Cześć Ja wymieniłem na nowe od mondeo za 38 zł szt prawy i lewy ale widze ze długo nie wytrzymają bo po załozeniu juz gumki pospadały .Wymieniłem tez gumki za 5 zł za sztuke na stabilizatorze.to w nich tkwila przyczyna "stukotu".

pytam bo dzowniłem dzisiaj do ASO Forda i człowiek powiedział mi że chce 216 zł za stukę
tak na marginesie miały spaść u forda ceny na części do starszych modeli. Tego chyba nie uwzględnili.
MOje pytanie brzmi: opłaca się wywalić 432 zł za oryg. stabilizatory

Cytat:
2004-05-27 22:46:20, ozeasz1 pisze:
pytam bo dzowniłem dzisiaj do ASO Forda i człowiek powiedział mi że chce 216 zł za stukę
tak na marginesie miały spaść u forda ceny na części do starszych modeli. Tego chyba nie uwzględnili.
MOje pytanie brzmi: opłaca się wywalić 432 zł za oryg. stabilizatory

Jak masz na zbyciu tyle forsy i nie żal Ci to tak
Ja nigdy bym nie wywalał takiej kasy na łączniki skoro za 70-80 zł można kupić zamiennik

nie to nie o to chodzi że szkoda forsy tylko jak mam kupić szrot to wolę kupić raz a porządnie zresztą moja dewiza jak niżej

Cytat:
2004-05-27 22:50:05, ozeasz1 pisze:
nie to nie o to chodzi że szkoda forsy tylko jak mam kupić szrot to wolę kupić raz a porządnie zresztą moja dewiza jak niżej

Nie wszystkie zamienniki to szrot
Ja kupiłem łącznik od BMW (przynajmniej facet tak mówił w sklepie , że to od BMW i są trochę mocniejsze, zapłaciłem coś koło 100zł ) i się trzyma.

a ja juz nigdy w zyciu nie kupie ADLERow po miesiacu i juz jest luz !! Wczesniej mialem inne podrobki i bylo OK - kolo roku wytrzymywaly

Cytat:
2004-05-27 22:52:25, mss pisze:
Cytat:
2004-05-27 22:50:05, ozeasz1 pisze:

Nie wszystkie zamienniki to szrot
Ja kupiłem łącznik od BMW (przynajmniej facet tak mówił w sklepie , że to od BMW i są trochę mocniejsze, zapłaciłem coś koło 100zł ) i się trzyma.

zaraz zaraz do forda dałeś łącznik stabilizatora od BMW , pasuje