CZĘŚĆI ABARTH

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Czy znacie może jakieś miejsce w necie...lub nie w necie ...gdzie można kupić abrthoskie graty do 126p??..chodzi mi o rzeczy typy głowica,rozrząd wałek,jakis fajny gaźnik itd....generalnie chodzi o sprawy silnikowe...

pozdrawiam

no widze ze kolega ma duuuuuzzzoooo kasy

Cytat:
2004-05-26 20:04:21, szymek2424 pisze:
no widze ze kolega ma duuuuuzzzoooo kasy

no naprzyklad tytanowe korby za 1200euro mozna sobie kupic...

A po co Abarthowskie ??
Ich ceny sa troche chore.
Pogadaj ze znawcami typu Schwepes napewno poda ci czesci o podbnej wytrzymałosci bez loga skorpiona za 1/3 ceny!!!

Cytat:
2004-05-26 20:16:00, CZUCZU pisze:
A po co Abarthowskie ??
Ich ceny sa troche chore.
Pogadaj ze znawcami typu Schwepes napewno poda ci czesci o podbnej wytrzymałosci bez loga skorpiona za 1/3 ceny!!!

noo ten walek co ostatni Schwepes pokazywal w "silniku za grosze" to sam z koniem na warsztatach zrobil a napis ABARTH sobie nabil....nawet widac jak literka "A" jest poprawiana srubokretem. Koniu podobno jak wyciagal to z pieca poparzyl sobie rece bo zapomnial ich poslinic

[ wiadomość edytowana przez: BULLITT dnia 2004-05-26 21:21:33 ]

Tak, a tą głowicę to mu u mnie na wsi kowal wyklepał, natomiast gaźnik to zwykły fotomontarz...

)))...no ok,ok...ale pytałem, czy znacie może jakąś stronę w sieci która oferuje takie ciekawe części...

pozdro....)

http://www.fiat500sport.com/default.asp

wieeeelkie dzięki....)
k...wa mać....zszedłem na ziemie....nusiałbym zainwestować w silnik ok 30.000 pln....bheuehehehehehehheehe....fajnie mieć malara z silnikiem za 30 tysi)...ale wszystko jest tam na maaaxxxxxaa zaaaajebiste...

Cytat:
2004-05-26 23:09:00, huggoo pisze:
wieeeelkie dzięki....)
k...wa mać....zszedłem na ziemie....nusiałbym zainwestować w silnik ok 30.000 pln....bheuehehehehehehheehe....fajnie mieć malara z silnikiem za 30 tysi)...ale wszystko jest tam na maaaxxxxxaa zaaaajebiste...

a nie mówiłem miej świadomość

Cytat:
2004-05-26 23:09:00, huggoo pisze:
wieeeelkie dzięki....)

Ja sobie taki silnik złozyłem ... zobacz u mnie na stronie