Firmy tuningowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hejo

wie ktoś może gdzie są w tychach czy okolicy jakieś firmy tuningowe co się zajmują np ospojlerowaniem czy przerobkami zderzakow? wiem, ze w Tychach jest tylko nie wiem gdzie bo kiedys mialem ulotke i ja wypieprzylem jezeli zna ktos jakies namiary to moze podac? bardzo pilnie potrzbuje bo w koncu chce se zrobic te auto z gory dzieki !!

Folia Tec na Grota Roweckiego , jest jeszcze jeden ale nie znam ulicy ani nazwy mieści sie obok oś R po lewej stronie

co cie Daro pojeb.... Po pierwsze nie Folia-Tec ale Auto Projekt, poza tym to chyba nie jest najlepszy tuner. Lepiej znalezc jakis lepszych specjalistów!

Aki.. Tuning... ? myslalem ze jakas rajdowka bedzie czy cos . Tez bym ci polecil poszykac innych specjalistow niz Auto Projekt...

wiem ze gdzies tu w tychach jestr mialem nawet kiedys ulotke bo mi za wycieraczki dali to ja wyrzczuliem, a teraz ja bym potrzebowal nie do konca chce ja z tuningowac chce tylko jako taki zrobic te ospojlerowanie i nic wiecej tak zeby rajdowka jakos fajne wygladala bo te co mam to lipa na maxa :|

a tak propo za[pmnialem zapytać, czemu odradzacie AP ?

Bo to jest kupa Sa naprawde lepsze firmy od AP.

Cytat:
2004-06-06 21:23:22, rallyfilip pisze:
co cie Daro pojeb.... Po pierwsze nie Folia-Tec ale Auto Projekt, poza tym to chyba nie jest najlepszy tuner. Lepiej znalezc jakis lepszych specjalistów!

no fakt Auto project jednak na samum początku istnienia była wyłącznym przedstawicielem folia tecu i z tąd te przyzwyczajenie