Miedzynarodowy zlot Skody w Poznaniu i znow puchar :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
POwrocilem z poznania.Zlocik byl calkiem calkiem.Moze troche organizacja na poczatku nieteges, ale pozniej juz bylo wszystko oki.
Zdjecia (na razie zrobione przez ludzi z wroclawia) mozna zobaczyc tu: http://rsswroclaw.instantlogic.com/PhotoGallery_Browse.ilx?idAlbum=%7b3186B2BF-7523-4A37-A992-92E4190A7A0C%7d

Puchar tym razem dostalismy za drugie miejsce za najdalszy dojazd na zlot. WAzne ze nie wrocilismy z pustymi rekami

Oczywiscie nei obylo sie bez awarii w drodze na zlot i spowrotem.
W drodze na zlot zatrzymywalismy sie co jakis czas bo koledze w zoltym rapidzie blokowalo dyfer.Ale jakos dojechalismy.
A u mnie w drodze powrotnej poluzowallo sie kolo tylne.Zaczelo telepac autem.PO ogledzinach okazalo sie ze pekla piasta na wieloklinie.Na szybko dokrecone i pozniej juz tylko 80km/h.Przy wiekszych predkosciach strasznie telepalo autem.
Teraz trza zakupic nowa piaste.

Jak tylko bedzie wiecej zdjec ,zaraz podrzuce linka.

Mam nadzieje ze na nastepny zlot pojedzie wiecej skodawek z Kamikaze

Tu tez sa zdjecia. www.zlot.skoda.pl
Oficjalna stronka zlotu.

gratuluje pucharu-ktory to juz ??
ciekawi mnie kto przyjechal z dalsza??zakopane??

co do wiecej ludzi z klubu na zlocie skood mysle ze to ssie kieruje do sliwki i guzika

zdiecia widzialkem i mi sie juz podobalo- chyba kupie skode

Z dalsza to przyjechala skodzianka z niemiec. W sumie niewiele wiecej km pokonala.

No na nastepny to mysle ze pojada 4 skody. Sliwka, Guzix, Dayton i ja.
Apropo ; nastepny zlot planowany jest pod koniec sierpnia. Nie tak oficjalny ,ale maja byc jazdy po torze i wyscigi na 400m. Tak wiec szykujcie swoje skodillaki Licze na was...

gratulacje