Pierwsza zaprawa w boju malczana:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W poniedziałek wieczorem wraz ze śliwkiem przechscilismy malucha w boju ok godzinne rajdowanie po moich okolicach zakonczyło sie pełna sadysfakcja Super zabawa był cały czas 101% mozliwosci poczciwego kaszlaka Bylo jak dla mnie super Musze popracowac nad gaznikiem i zapłonem bo cosik sa niewyregolowane i sprzegło na dniach zmienic trzeba bo to co jest na aucie chyba jest jakies wytyrane nie slizga ale szarpie??? mysle ze to te sprezynki na tarczy szlak trafił to sie zobaczy ale ogolnie spox

Cytat:
2004-05-26 21:21:43, Misio007 pisze:
W poniedziałek wieczorem wraz ze śliwkiem przechscilismy malucha w boju ok godzinne rajdowanie po moich okolicach zakonczyło sie pełna sadysfakcja Super zabawa był cały czas 101% mozliwosci poczciwego kaszlaka Bylo jak dla mnie super Musze popracowac nad gaznikiem i zapłonem bo cosik sa niewyregolowane i sprzegło na dniach zmienic trzeba bo to co jest na aucie chyba jest jakies wytyrane nie slizga ale szarpie??? mysle ze to te sprezynki na tarczy szlak trafił to sie zobaczy ale ogolnie spox

Sliwek WRC na prawym??

Nono malczan szaleje
I tak ma byc hehe

no to gratulacje !!! mam nadzieję że zobaczymy to cudo na żywca!!

Napewno sie zobaczy teraz jeszcze trzeba klate wspawac i bedzie naprawde gites Sliwek siedział i na prawym i na lewym a na prawym zaden z nas niechciał siedziec bo fotel jest jeszcze seria po drugi kubeł musze jechac do Iwanowic a to jest kawałek odemnie jak bedzie kasa to pojade

a Wilu narazie tylko malczan szaleje ale jak skoda sie dotrze to dopiero bedzie gwiazda w akcji i wszyscy sie umywaja przy niej full respect

do iwanowic ?????? to tylko 4 km ode mnie daj znać jak będziesz jechał to może jakać kawka ???

ale że w iwanowicach są jacyś bracia parający się ściganiem to wiedziałem ale nie znam ich ;(

[ wiadomość edytowana przez: aawol dnia 2004-05-31 10:13:02 ]

Cytat:
mysle ze to te sprezynki na tarczy szlak trafił

A od kiedy w maluchowksiej tarczy s spr|ynki ?? CHyba z wstawiles jakas inna np od CC700 czy tesh bisa Moze podcignij linke

hehe taka tarcza była własnie ze sprezynkami wiem ze nie jest taka seryjnie została juz zmieniona na seryjna i wszystko jest wporzatku regulacja linka nic niedawała jagby to było takie proste to nawet o tym bym nie wspomniał ale dziekuje za zwrocenie uwagi

pozdrawiam