Zawieszenie w wawie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moze mi ktos podac adres jakiegos dobrego warsztatu (wawa lub okolice) gdzie moglbym sprawdzic zawieszenie - stuki z przodu, lewa strona przy skreconych kolach, slawek mnie straszy ze to maglownica ale ja mu nie wierze no i ile by to kosztowalo???

Jeżeli stuka to jak nie drążki albo luźny amorek (łożysko amortyzatora przedniego ofc) to się kłania maglownica.
Ale to w Esperkach norma i to norma która wynisie cię jakieś 2500 za nową malowniczkę (kochane wspomaganie) albo kaieś 1400 - 1600 regeneracja - ale z tego co słyszałem to trwa to 2 tygodnie bo nie regenerują w kraju...
Ale mogę się mylić (oby).
Osobiście to się przyzwyczaiłem do stukania (lekkiego) maglownicy

Maglownice regenerują w kraju bez żadnego problemu.
Regeneracja maglownicy dla autka nie wyposażonego we wspomaganie ukł. kierowniczego wacha się w granicach 500 zł., ze wspomaganiem... nie chcę okłamać, nie pamiętam dokładnie

Mam gdzieś adres bardzo dobrego zakładu, który tego typu naprawy przeprowadza, lecz musze poszukać kontaktu.

Pozdrawiam - SpeedR

Mnie też postarszył stukającą przekładnią...
Trochę to dziwne przy 77.000 km, zresztą będę jeździł, dopóki nic strasznego nie będzie sie działo. Wkładać w autko 2.500 pln - nie usmiecha mi się...
P.

Cześć

Kolega za regenerację maglownicy w Trabancie miał zapłacić chyba ok 150 zł. Dopłacił jednak 20 zł i miał jakąs uzywaną ale sprawną
Myślę, że wiele więcej jak 150 zł regeneracja maglownicy z Espero nie powinno kosztować.

Pozdrawiam.
Paweł.

SpeedR to moglbys poszukac tego kontaktu i moze wiesz jakie sa koszty takiej zabawy???