Wyjazdy wakacyjne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wlasnie wczoraj dotarlismy z Julita nad morze
Mieszkamy niedaleko Darłowa.
Lada spisala sie na medal (spalanie 8 litrow /100)
Malo braklo a spotkalibysmy sie z Zaxem ale byl w pracy a my nie czekalismy bo przed nami bylo jeszcze troszke do przejechania.

Teraz planujemy spot w trójmiescie

P.S.Fotele z 2107 wcale nie sa tak wygodne

To fakt, ze fotele z 2107 nie sa wygodne, bo sa bardzo niewygodne, a takie wysiedziane to makabra!!!

Kurcze nie obiecuje, ze bede mogl sie spotkac, bo mam teraz pełno egzaminów, pracy, a 10 wyjeżdżam..... na śląsk

to moze niech kazdy wpisuje, gdzie i kiedy wyjezdza
ja: okolice koszalina/kolobrzegu w II polowie lipca.

Witam
Cytat:
2004-06-03 15:11:06, adasco pisze:
to moze niech kazdy wpisuje, gdzie i kiedy wyjezdza
ja: okolice koszalina/kolobrzegu w II polowie lipca.

Niezły pomysł, zawsze można się spotkać z lokalnymi klubowiczami. Bardzo chętnie, spotkanie z Adamem2106 to poza takimi okazjami jest normalnie mało realne, więc trzeba skorzystać z okazji, a inni też niech zgłaszają swoje plany, Adasco, jakbyś w powrotnej drodze zachaczył o Trójmiasto, to miłoby się saopotkać, jako że na zlocie nie wyszło

Ja być może w półowie sierpnia do okolic Piły, Krajenka, Złotów - będzie tam w tym roku Zlot Centralny. Ale nie wiem czy na bank pojadę.

w polowie lipca wybieram sie w Góry Sowie (Olbrzym - Riese) - chetnie spotkalbym sie z jakims Klubowiczem. A moze ktos ma ochote zabrac sie z nami?

Cytat:
2004-06-03 12:42:41, adam2106 pisze:

Teraz planujemy spot w trójmiescie

Zapraszamy, najlepiej jakis weekend (sobota po poludniu) lub w tygodniu po poludniu, wtedy wiekszosc ma czas.

1 lipca kierunek przez ocean.Pojezdze sobie samochodami z "wiadrem zamiast silnika" jak to ktos na forum okreslił.