Poszukiwany Polonez z kierownicą po prawej stronie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam Poloneza z kierownicą po prawej stronie.
Nie dla siebie, do serialu
Jeżeli wiecie kto taki posiada lub gdzie stoi to b. proszę o kontakt.

Po Gdyni jezdzi takie czerwone akwarium

Cytat:
2004-05-31 17:36:06, road_runner pisze:
Po Gdyni jezdzi takie czerwone akwarium

Nie spotkałem

jak do serialu m jak milosc, klan albo zlotopolscy to nie bede zwracac uwagi, hehe!

Można przerobić jakiegoś, w końcu jak przerabiałi na jedynie słuszną stronę to można i odwrotnie. Kłopot tylko z wycieraczkami. Trzebaby końce ramion grzać palnikiem i odginać w drugą mańkę.

a w takim autku z kiera po prawej to biegi są tez przestawione tzn tam gdzie normalnie piątka tam jedynka itd .. a jak wygląda sprawda pedałów ?? sprzęgło jest po której stronie ? bo jak po prawej to ja nie wiem czy to tak wygodnie ..

Zajade juro na zlom bo miesiąc temu widzialem że stał taki zielony i jeszcze kompletny był, no chyba że ma jezdzić to ten juz za bardzo nie pojedzie

Cytat:
2004-05-31 18:53:36, predki pisze:
Można przerobić jakiegoś, w końcu jak przerabiałi na jedynie słuszną stronę to można i odwrotnie. Kłopot tylko z wycieraczkami. Trzebaby końce ramion grzać palnikiem i odginać w drugą mańkę.

A nie łatwiej zrobić mirrora w ujęciach z owym samochodem?? Może być tylko problem jeśli będzie to kręcone od środka i pokażą np. zegary...

Cytat:
2004-05-31 19:03:38, pablo_fso pisze:
a w takim autku z kiera po prawej to biegi są tez przestawione tzn tam gdzie normalnie piątka tam jedynka itd .. a jak wygląda sprawda pedałów ?? sprzęgło jest po której stronie ? bo jak po prawej to ja nie wiem czy to tak wygodnie ..

A to nowość dla mnie. Raz miałem przyjemność przejechać kawałek BMW 7 (e-32) w wersji "niewłaściwej" i biegi były normalnie - jedynka od siebie. Dużo mogę zrozumieć ale żeby dla samych angoli robić zupełnie inne sterowanie skrzynią to już przesada. Pedały również w w/w egzemplarzu były jak najbardziej "prawidłowo" i dało się tym bez większych problemów jechać. No, może poza jednym faktem - baardzo ch..owo się wyprzedza, ale taką furką troche głupio się wlec za ciężarówką .

PGN spoko, to nie do serialu które wymieniłeś tylko jakiejś nowości ambitnego polskiego reżysera

Autko musi jeździć. Zdjęcia będą z zewnątrz więc tapicerke można olać. Daszek musi się zgadzać z resztą coś się zrobi

Biegi w "angolach" podobnie jak pedały są normalnie. Różnicą jest tylko kierownica.

Nie wyobrażam sobie przerabiania Poldka na prawokierowniczego. Za dużo roboty.
Race_D: Nie da się zrobić mirrora ze zdjęć bo wszystko i wszyscy też będą zmirrorowani... wyobrażasz sobie napisy, tablice rej., itd ?

Tak więc ogłoszenie nadal aktualne.
Jakbyście mieli jeszcze jakiegoś znajomego co ma Audi z lat 80-tych z szyberdachem i jest nie czarny i nie zielony. To prosiłbym o namiary na priv )))

Dzięki.

Heh, z tymi biegami to zmyła - one są tak samo jak w "normalnych" wersjach...

Konrad - tak z czystej ciekawości - po co ten cały cyrk z mirror'owym Poldkiem? Do nakręcenia jakich scen jest on potrzebny?

Ps.Jak sprzedawałem swojego DF'a kilka lat temu, tuż po sprzedaży, zadzwonił z ogłoszenia gość i pytał czy nie można wypożyczyć/ew. kupić do filmu Żałowałem że go sprzedałem... Fajnie by było zobaczyć swoje autko w filmie!

Mogę spróbować skołować z lat 80-tych z szyberdachem.... WARTBURGA Ale w stanie jest lux Po lakierze dopiero co kolor zielony

[ wiadomość edytowana przez: Makaveli dnia 2004-05-31 22:03:38 ]

Ja mogłem mieć malucha z kierą po lewej, ale jakis baran po sprowadzeniu go z angli przerobił go na normalnego.

Cytat:
2004-05-31 21:57:06, Makaveli pisze:
Konrad - tak z czystej ciekawości - po co ten cały cyrk z mirror'owym Poldkiem? Do nakręcenia jakich scen jest on potrzebny?

Mogę spróbować skołować z lat 80-tych z szyberdachem.... WARTBURGA Ale w stanie jest lux Po lakierze dopiero co kolor zielony

Jaki cyrk z mirrorami ? Nic takiego nie będzie. To Race_D coś takiego zażucił a ja go od tego odwiodłem

Cytat:
2004-05-31 23:23:21, Konrad pisze:
Jaki cyrk z mirrorami ? Nic takiego nie będzie. To Race_D coś takiego zażucił a ja go od tego odwiodłem

Sorry, źle się wyraziłem, chodzi mi o to - po co temu reżyserowi Poldek z kierą po prawej? Moja wyobraźnia nie jest taka bujna, nie wiem do czego można wykorzystać takiego Poldka?
To znaczy wiem do czego - można bajerować fajnie panny na światłach Kumpel tak robił garbusem

Cytat:
Sorry, źle się wyraziłem, chodzi mi o to - po co temu reżyserowi Poldek z kierą po prawej? Moja wyobraźnia nie jest taka bujna, nie wiem do czego można wykorzystać takiego Poldka?
To znaczy wiem do czego - można bajerować fajnie panny na światłach Kumpel tak robił garbusem

Nie mam zielonego pojęcia. Nie widziałem scenariusza.
Wiesz... artyści to mają w tych głowach przeje......

w takim razie ja tych anglików nie rozumiem