[126]POSZERZANIE BŁOTNIKÓW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam w swoim maluchu tylnie koła 13" DUNLOP SP SPORT 3000. Trochę wystają poza błotniki mimo zastosowania plastikowych listw poszerzających. Jak można dobrze poszerzyć błotniki żeby to było trwałe?

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-05-25 15:17:52 ]
[ powód edycji: zapoznaj sie z regulaminem ]

Jeśli nie dużo to z tego co wiem to wystarczy ładnie wyklepać.
Jesłi to za mało to można kombinować z wspawaniem reperaturek z innego auta.

podobno od reperaturki od golfa I sa idealne , tylko nie wiem czy przednie czy tylne

Chodzi o tylnie. Mam tam oponki 175-tki Do przodu też wejdą ale nie darady skręcać

gdzie dostales te opony?

Acha.. Podobno można jeszcze jakoś poszerzyć wspawywujac część wewnętrznego nadkola na zewnątrz. Ale jak to wygląda i jak to sie dokładnie ro bi to nie mam pojęcia.
W marcowym numerze GT temat ABC STYLINGU (calibra) jest pokazane jeszcze jedno rozwiązanie bardzo ciekawe moim zdaniem. Ale trudne do wykonania.

Cytat:
2004-05-25 16:33:42, _Szary pisze:
Acha.. Podobno można jeszcze jakoś poszerzyć wspawywujac część wewnętrznego nadkola na zewnątrz. Ale jak to wygląda i jak to sie dokładnie ro bi to nie mam pojęcia.
W marcowym numerze GT temat ABC STYLINGU (calibra) jest pokazane jeszcze jedno rozwiązanie bardzo ciekawe moim zdaniem. Ale trudne do wykonania.

a moze by tak ?? :

Żuraw te fotki ma na stronce, skontaktuj sie z nim i niech ci da adres do ziomkow co tak robili!!

>> Żuraw PAGE <<

Tu masz linki jak to wyglada na autku :

>> BIS <<
>> MAXI <<

POZDRAWIAM!!

Te oponki DUNLOP SP SPORT 3000 175-tki nisko profilowane razem z felgami kupiłem na Rubinkowie 1 u LEONA razem z felgami za 250 zł. Musiałem tylko felgi trochę odnowić bo były w kiepskim stanie Dzięki dOMAN za info. Pozdrawiam wszystkich

no mi Leon tez je wciskal...ale sie nie dalem

dOMAN

tak też ale tamta calibra ma zupełnie inaczej. Ma nadmuchane całe błotniki a nie tylko nadkola.

pewnie sie te 175/50 na tyle w seryjnym malcu ladnie komponuja z przyciskiem z ursusa to odpalania jak w lagunie ;]

oglaszam konkurs : 'Kto ma najwyzsza lotke na tylnej klapie'

Cytat:
2004-05-26 08:41:39, frytol pisze:
pewnie sie te 175/50 na tyle w seryjnym malcu ladnie komponuja z przyciskiem z ursusa to odpalania jak w lagunie ;]

Frytol, jestes moim GURU!!!!

Frytol
Może lepiej na najberdziej ch**ową. Po łodzi jeździ taki maluch ze spoilerem wycietym z blachy
Jak bym tylko miał jego fote.

No i ładnie schodzimy z tematu.

Cytat:

Moj faworyt:

Cytat:
2004-05-26 14:00:36, LoRd_S pisze:
Cytat:

Moj faworyt:

Ale błotniki ma ładnie zrobione.
Abarh Kosworth Gti turbo sporting

bo to jest Fiat 126 Cossoworth ;]

Zolt4r, w Łodzi w tym momencie na moje zawołanie są 4 sztuki 175/50R13 za 80PLN sztuka 6mm bieżnika Dunlop Sport SP3000 ten nowszy bieżnik. Zainteresowany?

Cytat:
2004-05-26 18:40:06, moch pisze:
Zolt4r, w Łodzi w tym momencie na moje zawołanie są 4 sztuki 175/50R13 za 80PLN sztuka 6mm bieżnika Dunlop Sport SP3000 ten nowszy bieżnik. Zainteresowany?

buhahahahahahahahahahahaha Zoltar zamow se ....

Cytat:
2004-05-26 18:56:30, stasiu pisze:
Cytat:
2004-05-26 18:40:06, moch pisze:

buhahahahahahahahahahahaha Zoltar zamow se ....

ale ze o co ci chodzi? wszyscy zdrowi ?

nie wiem apropos czego bylo to zamawianie ale ja wiem co Zoltar musisz zamowic do swojego nowego projektu realizowanego przez Nitro

1. system bez klamek (od Pani Agnieszki najlepiej)
2. odpalanie na guzik (THOR Ci pomoze)
3. spoiler a'la Cossworth (trzeba znalezc wlasciciela malucha ze zdjecia)

oczywiscie nie wspominam o niebieskich diodach wbudowanych z koncowke wydechu ;]