Nowy nabytek - fotki.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nowy nabytek, zapraszam do oglądania w moim profilu.

... o tyl to jak zuk look

chyba był na allegro , co prawda nie jestem zwolennikiem daleko idących przeróbek w DF-e ale gratuluję zakupu i życzę miłego uzytkowania

Gratuluję zakupu, gdyż zawsze to DF!

Jednak wygląd tego egzemplarza jest mooooocno kontrowersyjny... Nie wiem czym się kierowała osoba która go tak przerobiła...

... to ten ktory chcial kupic Michal_k widze ze ktos go ubiegl ....

zwai liter pod maską jest

Oj dużo pracy bedzie,zeby doprowadzic go do stanu fabrycznego.

taa, byl na allegro. przynajmniej bedziesz mial widocznosc w nocy jak w dzien. nie moj gust, ale zycze ci, abys nim jezdzil, jezdzil i byl zadowolony.

o koles z woli, kiedys robilem mu fotki, chcial kupic wziuuta, ciekaw jestem ile kosztowal?

A mnie sie nawet podoba.

Oj KIhas Gratulacje ze nabyles FSO ale co do jego wygladu... Hmmm... Mam nadzieje ze bedziesz pracowal nad powrotem do oryginalu...

Widzialem kiedys kilka razy tego fiata na piatkowych wyscigach wieczornych
Ile kosztowal?

Cytat:
2004-06-09 12:27:05, Venus pisze:
Mam nadzieje ze bedziesz pracowal nad powrotem do oryginalu...

Czemu?? Podejzewam ze kupil to autko bo mu sie podobalo a nie dlatego zeby go odbudowac. Jak by chcial klasyka to by sobie kupil chyba no nie???

Co Wy chcecie od autka? Wygląd nie jest zły. Trzeba mu tylko : zdjąć z maski reflektory i wlot, odsłonić światła, załozyć klamki, wywietrzniki, i tylny zderzak - i już będzie cacy. Reszta przeróbek mi się podoba - np. tylne światła i poszerzenia nadkoli.

Cytat:
2004-06-09 11:08:08, anmimo pisze:
... to ten ktory chcial kupic Michal_k widze ze ktos go ubiegl ....

No nie zupełnie - ostatnio na allegro był ciekawy... Polonez 1.5 z LPG - to tego ktoś mi "podkupił".

A co do prezentowanego DF'a - hmm, kontrowersyjny wygląd - jak dla mnie zbyt dużo przeróbek - preferuję raczej bardziej konserwatywny styl.
Ten wygląda tak trochę "hotrodowato"...

FAJNY
ale jak sie dostać do środka .... może przez okno
w stylu jamerykańskim

Cytat:
2004-06-09 12:45:15, Voy pisze:
Cytat:
2004-06-09 12:27:05, Venus pisze:
Mam nadzieje ze bedziesz pracowal nad powrotem do oryginalu...

Czemu?? Podejzewam ze kupil to autko bo mu sie podobalo a nie dlatego zeby go odbudowac. Jak by chcial klasyka to by sobie kupil chyba no nie???

Moze. MI sie az tak przerobiony fiat nie podoba i juz. Zwlaszcza ta elektrownia wklejona w maske... Fujj... Sorki Kihas ale takie moje zdanie.

Gratuluję samochodu a przede wszystkim tego co ma pod machą - oby tylko chodził jak wygląda na zdjęciach. A co do wyglądy - dla mnie odpadajątylko "brewki" z przodu i Żuk-look z tyłu - reszta: ACCEPTED

facet chciał 5 tyś
dałem trochę mniej
mi akurat bardzo się podoba
jest strasznie twardy, silnik 2.0i, skrzynia argenta, most argenta, przednie zawieszenie argenta, gaz, wspomaganie, idzie 210km/h,
dostałęm też drugi silnik i skrzynię, dżwi otwiera się z pilota, tłumików nie ma, ogólnie zadbany, fajnie się zbiera, tylko blacha nie za bardzo, ale mam już nagraną drugą budę.

ooo!!! I o to chodzi druga buda pewnie ladniejsza. To rozumiem ze na ogolnopolskim w wawrze bedzie wozil demonstrujac jak chodzi dwojka???