Zdjęcie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak umiescić zdjęcie samochodu przy autorze

Najpierw musisz go umyć
Potem wchodzisz w edycje swojego konta, a następnie w Zmień informacje o sobie
Potem zjeźdzasz i 1/3 ekranu w dół i Twoim oczom pokaże się coś takiego:
"Twoja ikonka (opcja)
(możesz wybrać ikonkę z listy lub załączyć swój obrazek - w tym przypadku ikonka z listy zostanie pominięta a przesłany obrazek - .gif lub .jpg - przekonwertowany zostanie proporcjonalnie do formatu 70x70 pikseli; optymalnym przesyłanym formatem jest więc 70x70px lub jego proporcjonalna wielokrotność - obrazek nie może mieć więcej niż 100kb)

"
Na podstawie czego już chyba sobie poradzisz
Powodzenia

a ja wam cos pokaze co mi sie podoooba tak jak bonie dydy no sama ra jak nie samara poprostu nie powiem czyje toto sam niech sie przyzna

tylko czego one nie sa jeszcze w profilu.....

Rewelacyjne foty, autko wysmienite, bardzo mi sie podoba

tylko czemu własciciel sie nim nie chwali pewno jakis strachliwy i sie boi ze mu ktos felgi zapitoli i temu nnie dodał do profilu

hehe
A mi nie ja wole 3D
nie popadnij w samouwielbienie

Czyżby Samarka z Pilzna ???

Cytat:
2005-05-11 19:50:18, arsen pisze:
tylko czemu własciciel sie nim nie chwali pewno jakis strachliwy i sie boi ze mu ktos felgi zapitoli i temu nnie dodał do profilu

A moze sie mu nie kce

Cytat:
2005-05-11 19:51:19, MikeB pisze:
nie popadnij w samouwielbienie

ja tez wole 3d ale ta mi sie podoba choc nie moja ale wiiidziałem jak wskazowka licznika robi duuuze wychylenie

ładnie docencik ładnie - takie cacko ukrywać i zatajać wiadomości co do aktualnego stanu.....nadajesz sie do sejmu rzeczypospolitej polskiej

Cytat:
2005-05-11 21:17:28, zax pisze:
ładnie docencik ładnie - takie cacko ukrywać i zatajać wiadomości co do aktualnego stanu.....nadajesz sie do sejmu rzeczypospolitej polskiej

A nieprawda TUTAJ sie chwalilem

a co znaczy jedna mała fotka w stosunku do 4 duzych

piekne felgi