Pomocy!! Budowa zaworów silnikowych !!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do was wielka prosbe..mam do napisania referat na przedmiot budowa samochodow..na temat zaworow..czyli budowa..zastosowanie stellitu i innych rzeczy w odlewaniu zaworow..niestety nic nie moge znalezc w internecie!!!! a jesli nie oddam tego referatu..to moge sie pozegnac z promocja do klasy nastepnej niestety!!!!!! nie chodzi o budowe konkretnie zaworu w fso ale jakas ogolna charakterystyke..i ewentualnie jakis rysunek przedstawiajacy zawor...jesli tylko ktos posiada tego typu materialy..to bardzo prosze o pomoc..wszelkie pliki tekstowe czy inne prosze slac na adres mustang65@poczta.fm z gory dziekuje tym ktorzy mi pomogli!!!!! pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: MUSTANG dnia 2004-06-04 19:23:14 ]

Siemano MUSTANG.
Wysłałem Ci swoją pracę o zaworach (i nie tylko). Jeżeli doszła to potwierdź.

Mimo że troche opisy głupie to po kilku zmianach napewno Ci sie przyda Zawory

Wielkie dzieki Fiacior za wspaniala prace!!! na 100% sie przyda..jest tam wszystko co potrzebuje..szkoda ze w kraku nie mieszkasz bo postawilbym Ci piwo za to..ale moze kiedys na jakims zlocie..kto wie aa podziekowania tez dla Adamski..bo tez jest ciekawy ten artykul i tez go wykorzystam!!! WIELKIE DZIEKI !!!!!!!!!!!!! pozdroowka

Spoko. Cieszę się, że praca się przydała.

Nie ma sprawy Mustang ja częśc materiałów z tej stronki wykorzystałem do swojej pracy dyplomowej. Poszukaj jeszcze na stronach jakiejś gazety motoryzacyjnej powinni coś mieć w archiwach.

Spoko spoko..teraz musze szukac materialow na drugi referat..chodzi w sumie o ewolucje gaznika..czyli jak z prostego jednogradzielowego i jedno przepustnicowego gaznika..powstawal dwugardzielowy i dwuprzepustnicowy..musze po prostu opisac..udoskonalenia gaznikow od poczatku ich istnienia..tzn moze nie do konca tak pozdroowka

No to masz prze***ne. Pewnie na lekcjach sie opierniczałeś i teraz trzeba nadrabiać Ja u siebie na Budowie jadłem zawsze śniadanie i popijałem Colą. Ale kolo widział jak średnio raz w tygodniu siedze pod blokiem naprawiając swoją padline( wtedy jeszcze Maluch) i pewnie myślał że ja kumaty jestem i dawał mi spokój. A ocena na maturalne z Budowy bdb Powodzenia w zaliczaniu (bez skojarzeń )

Cytat:
2004-06-05 00:13:17, Adamski pisze:
No to masz prze***ne. Pewnie na lekcjach sie opierniczałeś i teraz trzeba nadrabiać Ja u siebie na Budowie jadłem zawsze śniadanie i popijałem Colą. Ale kolo widział jak średnio raz w tygodniu siedze pod blokiem naprawiając swoją padline( wtedy jeszcze Maluch) i pewnie myślał że ja kumaty jestem i dawał mi spokój. A ocena na maturalne z Budowy bdb Powodzenia w zaliczaniu (bez skojarzeń )

Hehehe...no u mnie z tym opierniczaniem to nie do konca tak bylo..bo w sumie ciekawi mnie ten przedmiot..tylko po prostu nie zawsze zdarzalo mi sie przychodzic na niego hehe i dlatego..jeszcze sobie przypomnialem ze musze sie nauczyc o komorach spalania silnikow:d przerabane mam..pozdroowka