Kto jedzie na rajd?????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś z forumowiczów wybiera sie na Rajd Polski??? Pytam przez ciekawość bo myśle że powinna być jakaś reprezentacja klubu na najważniejszym rajdzie w Polsce Ja oczywiście będę już od czwartku, jak coś to zapraszam na Spaloną

Witam!
Co prawda nie powinienem rozdziawiać japy bo nie jestem klubowiczem, ale jadę i będę w sobotę na Kamionkach. I obiecuję sollennie że się nie uchleję i nie będę wykrzykiwał że jestem z F&F i że znam Konia...
Pozdrawiam

Cytat:
2004-05-21 21:55:44, Mruk pisze:
(...)I obiecuję sollennie że się nie uchleję i nie będę wykrzykiwał że jestem z F&F i że znam Konia... (...)

To już lepiej się uchlej Jak będziesz tak krzyczał na trzeźwo, to Cię za wariata wezmą

Ej Mruk każdy sie mocno uchleje, to wiadomo Więc nie masz sie czym chwalic Ale Jak coś to wpadnij w piątek na spaloną. Tam masz gwarantowaną zabawe, a wieczorem dysco w schronisku

Jesion,nie da rady, w piątek jeszcze pracuję a w sobotę muszę rano wyjechać żeby zabunkrować się na OS-sie.

ja moze bede, wszystko zalezy od mojej kobity czy nie bedzie miala innych fajniejszych propozycji od RAJDU

...bedzie sie musiala dobrze natrudzic

yyyyyy a gdzie ten rajd???? pozdro!

kotlina kłodzka

Cytat:
2004-05-22 01:23:46, NAZIK pisze:
ja moze bede, wszystko zalezy od mojej kobity czy nie bedzie miala innych fajniejszych propozycji od RAJDU

...bedzie sie musiala dobrze natrudzic

Oamietaj, ze sa rzeczy wazne i wazniejsze

a kobieta nie zjąc

Cytat:

No panowie bez przesady.... kobiete ma sie na codzien ( a czasem nawet kilka na raz) a rajd jest jeden raz w roku. Wieć co wybieracie.......????????

Z baba jeszcze wygrasz, ale z uczelnia juz nie bardzo!

ja niestety siedze w czasie rajdu na zajeciach

licze na jakas relacje (lub foto-relacje) po weekendzie

ja jade w sobote do klodzka i na srebrna gore i zrobie obszerna relacje zdjeciowa

spawn666, opowiem Ci jak było...

Cytat:
spawn666, opowiem Ci jak było...

JJJAAASSSNNNEEE!!! tyle tylko ze do naszego najblizszego spotkania to ja juz sam sie wszystkiego zdaze dowiedziec

najświeższe fotki z rajdu

Hhahahahaaha dobre bez kitu zajebista fotka hehe pozdroowka

Hehe koleś chyab robiB zdjecie Hehe albo to jakis dziwny kibic
PS czy tylko meni nie dzialaja polskie znaki na forum ??

Witam!
Hehehe, Schwepes dobre, nie mogę tylko rozpoznać kto to jest,poprosimy o zbliżenie lub więcej fotek.
A tak na marginesie to rajd był super, nareszcie jakaś walka i co niektórym pokazano ich miejsce w szyku.
Pozdrawiam

Ma ktos jakies inne zdjecia niz te Schwepesa??