Kolejny Zimowy SuperOes w Szczurowej - 27 luty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Auto Moto Klub Tarnowski zaprasza na kolejny Zimowy SuperOes na torze szutrowym w Szczurowej k. Tarnowa, który odbędzie się w najbliższą niedzielę - 27 lutego 2005 r.

Organizator zachęcony bardzo dobrymi opiniami zawodników startujących w poprzednim SuperOes-ie w Szczurowej (20.02.2005 r.), postanowił zorganizować kolejna imprezę na torze wykorzystując zimowe warunki panujące na torze.

Start pierwszego zawodnika o godz. 11.00, a zgłoszenia przyjmowane będą od godz. 9.00 na miejscu imprezy.

Do zawodów zostanie dopuszczony każdy, kto posiada samochód, prawo jazdy oraz kask (nie posiadającym organizator udostępni na czas przejazdu).

Każdy z zawodników będzie miał do pokonania 3 przejazdy (łącznie ok. 3 km) z metą lotną. Dwa najlepsze czasy będą zaliczane do klasyfikacji końcowej.

W klasie otwartej organizator dopuszcza start na oponach z kolcami.

Wpisowe wynosi 40 zł, dla członków AMK Tarnów z opłacona składką - 20 zł.

Podział na klasy:

1 klasa - Fiat 126P - 600 i 652
2 klasa - do 903 ccm
3 klasa - powyżej 903 ccm do 1300 ccm
4 klasa - powyżej 1300 ccm do 1600 ccm
5 klasa - powyżej 1600 ccm.
klasa otwarta - zawodnicy z licencjami oraz startujący na oponach z kolcami.

Będzie prowadzona także klasyfikacja generalna.

Samochody posiadające silniki z turbodoładowaniem zostaną dopuszczone do startu w klasie pojemnościowej wynikającej z pomnożenia nominalnej pojemności silnika
- z zapłonem Zi x współczynnik 1,7
- z zapłonem ZS (diesel) x współczynnik 1,5
(zgodnie z załącznikiem "J" FIA).

Sponsorami imprezy są Firma ROL-PEK oraz agencja reklamowa Elefant.

Więcej informacji: http://www.amktarnow.com lub pod nr. tel.: 502 021 661, 605 438 571 oraz 602 112 341. Zapraszamy!

Oj ludziska działo się działo!! Ten mostek to jest niezła wyrzutnia. Zresztą zobaczcie sami klik.

oo widze ze nasz prezes bawil sie tez w kangura

masakra,ale loty!!widyn pieknie latales!!!!jakie wyniki?

Mała zajawka mojej galerii z imprezy:

[ wiadomość edytowana przez: speed555 dnia 2005-02-28 14:01:56 ]

Widynek: Masyzna przetrwała takei skoki bez uszczerbku na zdrowiu???

red bull doda ci szkrzydeł

dawid masz jeszcze kręgosłup

widynek, co na to resor?

pelna jazda.a co by mial nie przetrwac?przeciez to konkretna maszyna.moj latal w zeszlym roku i zyje

o ch... do dupy ja p.....e tzn to był chyba ten słabszy skok po którym wylądowałes na drodze

edit: spójrzcie jak spokojnie trzyma rączke na kierownicy

[ wiadomość edytowana przez: Poramancza dnia 2005-02-28 17:55:34 ]

[ wiadomość edytowana przez: Poramancza dnia 2005-02-28 18:08:49 ]

Pełniutki respect
Widynek jakbys kiedys sprzedawal fure to zdjecia raczej schowaj

To są fotki bodajże z pierwszego przejazdu, na 2 robilem fotki w innym miejscu. Poźniej zapodam całą galerie a w niej m.in. konkurs lotów

[ wiadomość edytowana przez: speed555 dnia 2005-02-28 18:09:18 ]

O rzesz kurka takie loty to ja rozumiem jak buda i zawiecha wytrzymała odemnie respect

Brawo dla Tego pana (Widynek)
Wlasnie zaczolem zalowac ze sie nie zjawilem na tej imprezce

Ale mysle ze to nie ostatnia......

Moje skoki to naprawdę nic przy LOTACH Dommela (drugi przejazd) czy też Krajnika - widać to na filimku . Dzięki speed za zdjęcia, najlepsze jakie kiedykolwiek miałem - doczekają się druku niewątpliwie
Co do malucha - cała buda jest obspawana, także nic (chyba) się jej nie stało. W zeszłym roku skakałem w seryjnej budzie i skończyło się słabo . Tylny zawias ok, niebawem będę robił przegląd przodu (jak mróz ciutkę odpuści).

Pełen rispect dla Ciebie p.Widynek zdjecia pierwsza klasa normlanie wypas no to widze ze impreza udana razczej

mam nadzieje że w Toruniu w niedziele też tak będzie bo bynajmniej będzie na co popatrzeć hehe

http://www.galeria.amktarnow.com/

Jest juz pierwsza galeria z oesa, moja jesczze nie jest gotowa (sesja ) ale bedzie tam niedlugo.

No, w prawdzie na tunigowiskach jest duzo więcej fajnego towaru, ale widze, że i tak coś tam mieliści:

A i pośba do fotografów, na przyszłość, róbcie więcej zdjęć dziewczyn z oesów, musze się zorientować jakie panny w przyszłym sezonie będą wyczekiwać przy moich busach serwisowych

pieknie
gratulacje za start, skoki, fotki. ogolnie za wszystko