MotoNews.pl
9 Nagłośnienie do avensisa (1998-2003) (51414/18) - NT

Nagłośnienie do avensisa (1998-2003)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może ktoś już przez to przeszedł????
Jakie głośniki przednie i ewent. do nich wzmacniacz by pasowało do w/w avensisa, co daje zadowolenia z słuchania. - praktyka- nie teoria- proszę was

Artoone odezwij sie bo chyba Ty tu mozesz cos powiedziec... ?

Głosniki przednie i ew wzmacniacz

U mnie grały
Axton, Infinity ref, obecnie U-dimension i chyba z tych ostatnich jestem zadowolony, ale podejrzewam ze je tez niedługo wymienie.
Najlepiej posłuchać sobie głosników i wybrac kazdy ma inne ucho i kazdemu bedzie odpowiadać co innego.
Co do wzmaka
Rodek
Audison
obecnie mam Axtona 5 kanałów i jestem zadowolony
gra to na przyzwoitym poziomie, i daje zadowolenie z słuchania ale ja juz wpadłem jak sliwka w kompot i co chwile cos zmieniam w ciagu 2 lat wymieniłem:
-7 radio
-3 zestawy głosników przód
-3 wzmak
-2 sub

pozdr

Cytat:
2004-06-02 13:41:32, quan pisze:
Może ktoś już przez to przeszedł????
Jakie głośniki przednie i ewent. do nich wzmacniacz by pasowało do w/w avensisa, co daje zadowolenia z słuchania. - praktyka- nie teoria- proszę was

a bedziesz sam robil? czy jakis zaklad? bo jezeli zaklad to Ci pomoga dobrac sprzet (oczywiscie cena mocno skoczy) a jak sam to bardziej martwilbym sie o polozenie instalacji... jest z tym troche roboty... trzeba poglowkowac jak kabelki poprowadzic zeby nie bylo zaklocen i zeby byly ladnie zamaskowane podpiete itp... jak juz bedziesz mial instalke to bedziesz testowal sprzety i zmienial jak kolega toyo zeby wybrac to co Ci najlepiej lezy.

ja ze swojej strony moge Ci zaproponowac nowy subwoofer HERTZ HS250 w zamknietej skrzyni 20 litrow srednio wytlumionej. zrobilem do swojego yarka... tylko zapomnialem ze moj bagaznik to nie bagaznik ale schowek ten sub przy mocnym wzmaku wymasuje Ci plecy nawet w takim sporym autku jak ave.
pozdr g.

Dzięki za podpowiedzi wszystkim. Sam napewno nie zrobię, jeszcze coś schrzanię pzry okazji. Ale co kupić to znowu zakład nie dałby tyle obiektywnych ocen i podpowiedzi na sprzęty, których u nich nie ma. Może probuję coś jak kolega Toyo. Pzdr