Kupię Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię Espero 1997 - 1998 o pojemnosci 1,5 DOHC lub 1,8 z okolic Dolnego Śląska w B. dobrym stanie - jesli ktoś z klubowiczów może mi pomóc - to proszę przesłać mi jakieś informacje na adres rob_kom@kn.pl -Dziękuje

To tak a propos samochodów importowanych z Niemiec, byłem dzis na giełdzie samochodowej w Poznaniu i widziałem na lawecie espero 1.8 z 1995 roku z przebiegiem około 85000 tys. km, stan wizualny wrecz idealny jak na ten rocznik, za 11500 zł, kolor granat - taki MackowyGT

Maciej - a jakie wyposażenie? klima, abs, poducha, automat?

to nawet tanio

klima, abs, poducha, bez automatu - niestety ,reszta to seria

Najlepiej by miało wszystko -oprucz automatu, jestem ograniczony finansowo - chciałbym mim pojździć pare latek ... a tak pozatym dziękuje za zainteresowanie

2 tematy koniecznie trzeba było zakładać ?

Za Espero 2.0 w stanie niezłym warto zapłacić max 15 tysięcy...

A ja sprzedaje Espero do konca miesiaca nie bedzie stac juz u mnie na podorku rocznik 99`

Ps. wczoraj dalem zadatek na sprowadzenie nowej furki , jeszcze nie wiem co to bedzie, ale na 100% cos fajnego.
Moze FIAT 126p z ABS-em, klima i automatem

[ wiadomość edytowana przez: pycel dnia 2004-06-01 12:05:38 ]

Pycel i czym Ty sie martwisz... przyjedziesz do mnie i bedziesz mogl popatrzec na mojego

Cytat:
2004-06-01 12:03:32, Pycel pisze:
A ja sprzedaje Espero do konca miesiaca nie bedzie stac juz u mnie na podorku rocznik 99`

Ps. wczoraj dalem zadatek na sprowadzenie nowej furki , jeszcze nie wiem co to bedzie, ale na 100% cos fajnego.
Moze FIAT 126p z ABS-em, klima i automatem

[ wiadomość edytowana przez: pycel dnia 2004-06-01 12:05:38 ]

pozbywasz sie swojego Esperaka??

W piatek dołącze do grupy Esperowiczów -nabywam własnie rocznik 99 1.8 CD 68000 daje radę

Robert mozna wiedziec za ile ???