| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
LadaCo Łada 2105 Gryfino | 2004-06-02 17:48:57 Pytanie: jak zmusić blacharza do skończenia mojego Łajdactwa, które ma u siebie na warsztacie już ponad rok. Nawiasem powiedziawszy - kolega!!! Ratunku!!!!!! |
bartassti SYMPATYCZNY GOŚĆ Subaru Impreza WRX Poznan / Thatcham | 2004-06-02 17:54:55 może zapłacić mu...(?) |
krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2004-06-02 18:47:10 Przeciez to jakas paranoja!! Rok?? To najpierw zastosuj delikatną perswazję, jeśli to nie pomoże przejdź do gróźb, jeśłi i to nie da rezultatu, zmień blacharza... |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-06-02 18:54:40 Gratuluję cierpliwości...A tak w ogóle to Twoja łada tam jeszcze jest? Wybacz stary , ale mój nos starego harcerza wietrzy jakiś podstęp... |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2004-06-02 21:18:59 Rok?????
ja bym po miesiącu bez auta goscia opierda..........,a co mówiąc po roku. moja kiedys jak byla lakierowana to trwalo to dwa tygodnie,tak jak zapowiedział blacharz. ostatnio dla sąsiada zrobili poloneza po dzwonie w 5-6 dni |
Bartek-Lodz SYMPATYCZNY GOŚĆ 2xLancia Kappa 3.0 V ... Łódź | 2004-06-02 22:31:48 Moim zdaniem musisz zapoznać swojego kolege z Barbarą zwaną także Baśką ew. BAŃKĄ - więc jak gość będzie kręcić to z Barbary go potem z buta a potem to juz z górki do dołka ;/ |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-06-03 03:33:38 Witam
Hmmm... skąd ja to tak dobrze znam... zawsze ile razy dawałem autko do blacharza, zawsze były koszmarne niedoróbki i równie długie terminy, rekord, to 2106 robiona przez 2 i pół miesiąca!!! Teraz z autko robię sam, tzn z kolegą na przystani, auto jest w ciągłym ruchu więc robię etapami, ale i teraz nie udało mi się uniknąć poślizgów, dzisiaj kolega został wezwany do pracy na zastępstwo, a kiedy wrócił, i planowaliśm zarwać kolejną nockę, skończył się drut dop spawania i wróciłem do domu z niedospawaną podłużnicą PS stosujemy ciekawą metode naprawy podwozia, przewracamy auto na bok, na opony i cały spód do dyspozycji, jak Franc powiesi gdzies fotki to się pochwalę.., widok conajmniej ciekawy |
magik vw golf mk2 Dąbrowa Górnicza | 2004-06-03 10:56:23
muszę Cię wyprowadzić z błędu,że metoda ta jest znana w szerokich kręgach blacharzy a co do tego blacharza,to dupa jest nie blacharz - jeśli zaczął to auto robić na początku,a później odstawił na bok,to po roku czasu i tak musi zaczynać od nowa-podwójna robota (przynajmniej żeby autko dobrze przygotować pod malowanie,a nie na "sztukę"). ja bym ładzianę zabrał od niego czymprędzej... [ wiadomość edytowana przez: magik dnia 2004-06-03 10:59:01 ] |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-06-03 11:27:14 Witam
Magik, wiem że nie odkryłęm Ameryki, ale widziałm wczoraj bardzo zdziwione miny kolegów klubowych jak przyjechali na wizytacje A blacharz nie d...a, tylko pracuje w MPK, miał wziąść wolne, ale wczoraj mieli kilka awarii, (w Gdańśku jeżdzi stary tabor, juz kiedyś Leszek pisał o tym), i musiał wyjechać na trasę za kolegę.. Ja tez zresztą pracuję i auto robię etapami, jak czasu staje, ważne że ŁADna cały czas jeździ |
magik vw golf mk2 Dąbrowa Górnicza | 2004-06-03 18:07:26
juzwyjaśniliśmy sobie z Mirkiem to wcześniej,ale on edytował mój post,zamiast odpowiedzieć,zrobił się straszny bajzel i po prostu go usunąłem,żeby nie było zamieszania... a istotnie chodziło mi o post autora wątku |