Tuning wizualny 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Ma ktoś może informacje jak wykonać spojlery do fiata 125p? Przedni mam, ale nie mogę nigdzie znaleść pozostałych

Za wszelkie info dziękuję
Pozdrawiam

no nie wyrobię...

o ktore spojlery dokladnie ci chodzi???

Nie rob kily nie zakladaj wiejskiego spojlera na tyln klape,a progi na gieldzie.

No to chyba prowokacja jakaś...

Witam. Mam ten sam problem, stoje z moją strzała bo nie moge znaleść przedniego sojlera i lamp na tył.
Podzro.

Cytat:
2004-06-01 06:48:04, Koniu pisze:

Koniec zartow Panowie!!!
Trza odpowiedziec koledze na pytanie...
Moze ma zamiar zrobic replike DFa 2000 GTJ???
Witam!!!
Zalezy w jaki sposob chcesz tuningowac swoje auto....Czy ma to byc klasyczny "oldskulowy'look,czy "tjunink''.....

Pierwszy "look" to klasyka....no moze ten spojler jest dyskusyjny....
natomiast to:
to straszny syf.....wiec wybor nalezy do Ciebie....poszukaj na forum,oglaszal sie koles,ktory robi takie rzeczy,wczoraj bodajze o tym napisal....
pozdrwiam!!!

-----------------
http://plepleple.pl

MOŻNA też tak ( silnik i mechanika ciekawa a reszta....? )
fiat 125 extra?????

nie Panowie.. bez przesady.. ten z allegro.. to, aż w oczy kole.. brrr
Chodzi Mi o Przedni spojler no i ewentualnie tylny na klapę bagażnika, tylko nie taki wysoki

el_comendanto może byćto i to, tylko, żeby jakoś wyglądało.
mufaz chcę założyć niski spojler na tylną klapę, może nie każdemu się to podoba.. a progi to mam nowiutkie oryginalne.
PG chcęsobie sam wykonać..

Prośba pomożecie Mi
Czy będziecie się tak nabijać dalej? (no może nie wszyscy)
Pozdrawiam

DAREK nie miałem na myśli nabijania się z ciebie - jeśli to tak odebrałeś - przepraszam
wrzuciłem tego fiata jako kolejną wariacje na temat DF . Osobiście podoba mi się wersja bez zderzaka coś na kształt fotek od el_comendanto, ten z allegro gdyby zdjąc te lampy, "bad look'a" przód ma w moim odczuciu niezły.

Cytat:
2004-06-01 14:44:27, DARREK pisze:
nie Panowie.. bez przesady.. ten z allegro.. to, aż w oczy kole.. brrr
Chodzi Mi o Przedni spojler no i ewentualnie tylny na klapę bagażnika, tylko nie taki wysoki

el_comendanto może byćto i to, tylko, żeby jakoś wyglądało.
mufaz chcę założyć niski spojler na tylną klapę, może nie każdemu się to podoba.. a progi to mam nowiutkie oryginalne.
PG chcęsobie sam wykonać..

Prośba pomożecie Mi
Czy będziecie się tak nabijać dalej? (no może nie wszyscy)
Pozdrawiam

DARREK zle mnie zrozumiales nie smieje sie z ciebie ani twoich planow. smialem sie z tego zdjecia co wkleil koniu... poprostu jak widze tego dfa z club tunink to mi sie tak z samo z siebie
jezeli chodzi o twoj plan to ja do niego nic nie mam. jest to twoje auto zrobisz go zgodnie ze swoim gustem i o tym sie nie dyskutuje... jadnak ja wole jak na aucie jest chrom a nie plastik
i uwazam ze do dfa spoiler na tylnia klape poprostu nie pasuje.
powodzenia zycze

Cytat:
2004-06-01 14:07:02, aawol pisze:
fiat 125 extra?????

Kilka razy juz widzialem goscia na gieldzie na Zeraniu probujacego sprzedac tego fiata i bardzo mu to nie szlo... Ciekawe dlaczego....

Cytat:
2004-06-01 14:07:02, aawol pisze:
fiat 125 extra?????

ciekawe jaka cena minimalna!?

hmm ten czerwony df bylby calkiem calkiem gdyby:
nie było badluka
elektrownia byla jakos inaczej rozwiazana
nie mial tych kretynskich naklejek.

reszta jest calkiem niezle wykonana. porownajcie tego dfa z modelem a'la Agnieszka Bargiel

nie ma za co przepraszać...
nie zrozumieliśmy siędo końca, ale to nic...

Odbiegamy troszke od tematu

Potrzebuje info jak je wykonać... przedni mam.. a tylny?
Czekam na propozycję, co jeszcze można zrobić, jeśli chodzi o tuning zewnętrzny.
Wiecie.. mam wolne to mogę sięj uż za to zabierać

Prośba.. Help Me..

Pozdrawiam

hmmmm....masz kilka fotek z procesu rzezby zderzaka do auta.....
zreszta byl taki topic ostatnio....

zycze powodzenia, pochwal sie rezultatami
A ta w ogole to

ZAJRZYJ TU))
kopalnia wiedzy

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2004-06-01 16:09:08 ]

A ja nadal uważam, że do Kanta to pasuje tylko dokładka z przodu i proste poszerzenia. No, ewentualnie dyskretnie przerobione progi. Ten z allegro mi się podoba ogólnie. Oczywiście trzeba by się pozbyć kierunków w lusterkach, żuk-look'a i rzecz jasna tej białej nalepki z tyłu. Bad-look mógłby zostać ale prosty (nie skos) ii przykrywać max ~10mm reflektorów. Dodatkowe reflektory od biedy mogłby zostać.

Podobają mi się te poszerzenia ale mógł je jakoś połaczyć z tą dokładką z przodu bo teraz wygląda to tak średnio (wszystko osobno). Troche roboty z poszerzeniem jej, przedłużeniem jej i poszerzeń ale efekt byłby lepszy.

Gładki tył spoko, ale tablice bym dał tak jak z przodu - na środku, a z drugiej strony symetrycznie powtórzył wydech .
Spojler na klapie z tyłu od biedy ujdzie ale już skrzydła nie są w moim guście.
No i te fele - taki parapet mi sie śni po nocach . Czy to nie jest czasem po prostu obrócona piasta w obręczy??
Mam nadzieję DARREK, że zrobisz go z wyczuciem i dobrym smakiem. Koniecznie zarzuć zdjęcia jak skończysz i z prac nad nim też bym looknął .

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-06-01 17:00:44 ]

ok zamieszczę zdjęcia przed, po i w czasie "modyfikacji"..
Mam nadzieję, że będzie spoko... grunt, aby Mi się podobało....

Jeżeli macie jeszcze jakieś pomysły dotyczące "usprawnienia" PF 125p nie tylko z wyglądu to piszcie koniecznie.. Każda wskazówka i każda wypowiedźna ten temat jest dla mnie cenna

Pozdrawiam