MotoNews.pl
6 Auto Szlif - na Cystersów - jada sobie w kulki!!! (51683/0) - NT

Auto Szlif - na Cystersów - jada sobie w kulki!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sorka za taki watek ale musze sie z wami tym podzielic

jak chcecie splanowac głowiczke za darmoszke to zapraszam na cystersow

mianowicie oddalem glowice w piatek no i spoko splanowali mi na poniedziałek
w poniedzialek przyszedlem, przynioslem zawory, zamki itp i mowia ze na srode w srode przylaze no i lipa mowia ze na piatek
dzis tam przyszedlem lekko wkurw*** patrze i widok niezłozonej łowicy spienił mnie maksymalnie, najechalem na gosci przy klijentach co to oni sobie robia, kilka wularyzmow rzuciłem zabralem splanowana glowiczke i poszedlem w piz**....do innego zakladu
wiec jak chcecie za free porzadnie splanowac glowice to ich polecam

ps. mam pytanie jeszcze, czy pekniecie kolo otworu na srubie w glowicy jest niebezpieczne??
o takie:

|----------------------------/ -----------------|
| / |
| O O O O |
| |
| |
| |
| |
| O O O O |
|------------------------------------------------|

hmmm troszke to schematycznie narysowalem ale chodzi mi o pekniecie jednego zebra z delikatnym przemieszczeniem w gore
nie dotyka ono sruby a przy komorze spalania w tym miejscu rowek do spalin zostal splanowany, wiec dookola powinno przylegac ok w autoszlifie powiedzieli mi ze z tym spoko mozna jezdzic ale mi sie cienko to widzi

pozdrowki

edit:
wiedzialem ze ten rysunek nie bedzie dzialal
ale działa jak nacisniecie "cytat"

[ wiadomość edytowana przez: nazik dnia 2004-06-04 13:25:40 ]

Cytat:
2004-06-04 13:23:13, NAZIK pisze:
sorka za taki watek ale musze sie z wami tym podzielic

jak chcecie splanowac głowiczke za darmoszke to zapraszam na cystersow

mianowicie oddalem glowice w piatek no i spoko splanowali mi na poniedziałek
w poniedzialek przyszedlem, przynioslem zawory, zamki itp i mowia ze na srode w srode przylaze no i lipa mowia ze na piatek
dzis tam przyszedlem lekko wkurw*** patrze i widok niezłozonej łowicy spienił mnie maksymalnie, najechalem na gosci przy klijentach co to oni sobie robia, kilka wularyzmow rzuciłem zabralem splanowana glowiczke i poszedlem w piz**....do innego zakladu
wiec jak chcecie za free porzadnie splanowac glowice to ich polecam

ps. mam pytanie jeszcze, czy pekniecie kolo otworu na srubie w glowicy jest niebezpieczne??
o takie:

|----------------------------/ -----------------|
| / |
| O O O O |
| |
| |
| |
| |
| O O O O |
|------------------------------------------------|

hmmm troszke to schematycznie narysowalem ale chodzi mi o pekniecie jednego zebra z delikatnym przemieszczeniem w gore
nie dotyka ono sruby a przy komorze spalania w tym miejscu rowek do spalin zostal splanowany, wiec dookola powinno przylegac ok w autoszlifie powiedzieli mi ze z tym spoko mozna jezdzic ale mi sie cienko to widzi

pozdrowki

edit:
wiedzialem ze ten rysunek nie bedzie dzialal
ale działa jak nacisniecie "cytat"

[ wiadomość edytowana przez: nazik dnia 2004-06-04 13:25:40 ]

nie wiem o co chodiz z tym pęknieciem zeberko ulamne tak? to chyba nie ma wplywu wielkiego na prace glowicy. minimlany moze.
na nowochuckiej zrobili mi glowiczke na miejscu planowanie i docieranie jednej komory(2 zawory docierane jeden wyminieniay) ale dosyc drogo. coz, w kazdym razie zrobili

.....poszedlem na nowohucka i zrobili mi za 4h, jeszcze uszczelniacze gratis dali
ale to mnie wyniosło 44 pln (cystersi 20)......ale planowango za friko