Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2004-06-04 13:23:13 sorka za taki watek ale musze sie z wami tym podzielic
jak chcecie splanowac głowiczke za darmoszke to zapraszam na cystersow mianowicie oddalem glowice w piatek no i spoko splanowali mi na poniedziałek w poniedzialek przyszedlem, przynioslem zawory, zamki itp i mowia ze na srode w srode przylaze no i lipa mowia ze na piatek dzis tam przyszedlem lekko wkurw*** patrze i widok niezłozonej łowicy spienił mnie maksymalnie, najechalem na gosci przy klijentach co to oni sobie robia, kilka wularyzmow rzuciłem zabralem splanowana glowiczke i poszedlem w piz**....do innego zakladu wiec jak chcecie za free porzadnie splanowac glowice to ich polecam ps. mam pytanie jeszcze, czy pekniecie kolo otworu na srubie w glowicy jest niebezpieczne?? o takie: |----------------------------/ -----------------| | / | | O O O O | | | | | | | | | | O O O O | |------------------------------------------------| hmmm troszke to schematycznie narysowalem ale chodzi mi o pekniecie jednego zebra z delikatnym przemieszczeniem w gore ![]() nie dotyka ono sruby a przy komorze spalania w tym miejscu rowek do spalin zostal splanowany, wiec dookola powinno przylegac ok w autoszlifie powiedzieli mi ze z tym spoko mozna jezdzic ale mi sie cienko to widzi pozdrowki edit: wiedzialem ze ten rysunek nie bedzie dzialal ale działa jak nacisniecie "cytat" [ wiadomość edytowana przez: nazik dnia 2004-06-04 13:25:40 ] |
![]() NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2004-06-04 18:04:04 .....poszedlem na nowohucka i zrobili mi za 4h, jeszcze uszczelniacze gratis dali
ale to mnie wyniosło 44 pln (cystersi 20)......ale planowango za friko |