Przypominam o Mirowie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
proszę o liste osób które przyjdą do Mirowa na 12 00 30 maja.
Pytam czy jest sens przyjeżdżać

Było już coś z tą listą...też myślę o przyjeździe....KeyJey wczoraj też wspominał, nasza nowa Klubowiczka i przecie jeszcze parę osób wcześniej pisało

Panowie, był na to extra wątek TU
Nie rozwlekajmy temata, bo nam całkiem ucieknie i chętni na tego zlota się nie znajdą

Ps. Ja swoją obecność w Mirowie dn 30.05.2004 podtrzymuję

Jeszcze raz tu wchodzę !
Właśnie przed chwilą u mnie w Chorzowie waliło śniegiem a temperatura jest ok 2 st. C
Jak będzie dalej taka pogoda, to ja na zlota nie jadę - wyprowadzam siem do Afryki

[ wiadomość edytowana przez: HenBas dnia 2004-05-23 13:09:10 ]

Witam Panowie,,
Jako nowa klubowiczka zdeklarowałam się i będę na 100%.

Cytat:
2004-05-23 13:22:06, Kiniusia pisze:
Witam Panowie,,
Jako nowa klubowiczka zdeklarowałam się i będę na 100%.

Tiaaaa....i już znam powód dla którego KeyJey tak bardzo chce się pojawić w Mirowie

Hahahaha,,,,,,,,,,,bez przesadyzmu Bogdan.
Domniemuję, że Ty również się pojawisz w Mirowie

Cytat:
2004-05-23 17:37:49, Kiniusia pisze:
Hahahaha,,,,,,,,,,,bez przesadyzmu Bogdan.
Domniemuję, że Ty również się pojawisz w Mirowie

No tak ale ja nie tylko z Twojego powodu ...jeśli przyjadę to z moją towarzyszką serca -ciągle jestem w niej zakochany po uszy więc siłą rzeczy .......Oczywiście BARDZO chętnie powitam "na żywo" jedną z nielicznych Pereł naszego Klubu
Natomiast KeyJey....jedzie wyłącznie dla Ciebie ................no,może ciut ciu dla Klubu

Oj Bogdan, Bogdan,,,,,niemożliwy jesteś. Miło, że Masz Kogoś bliskiego. A na marginesie wstąpiłam w wasze progi by dzielić się doświadczeniami w użytkowaniu Esperaka, spotykać się towarzysko. I raz jeszcze bez przesady, że człek jedzie dla mnie. Swituję to tak miło będzie Was poznać Chłopaki i Dziewczyny Klubowicze

Witam!!! Ja bede w mirowie!!! Tylko prosiłbym o spotkanie gdzies w katowicach bo nie chce mi sie samemu jechac a tak to bysmy smigneli grupą ze slunska:p bedzie razniej do tego czasu palnuje zakupic cyfrówke to bedzie sesja foto. Jeszcze mam problem natury technicznej, mianowicie mój komp odmawia posłuszenstwa i nie sledze forum, wiec prosiłbym o smsa na kom w sprawie zbiórki tel.ma hen bas! ewentualnie na gg 1365583

Czy Kraków może się podłączyć pod grupę ślunską, coby by ło raźniej jechać na miejsce??)

Super Czarku myślę, że się jeszcze skontaktujemy netem
Pozdrawiam )

Cytat:
2004-05-23 20:59:15, Kiniusia pisze:
Czy Kraków może się podłączyć pod grupę ślunską, coby by ło raźniej jechać na miejsce??)

tiaaaa od razu widać, że nie widziałaś jak Czaruś jeździ !!....ja bym się bał z nim /za nim, przed nim / jechać

Raz się żyje )
A poza tym jak mnie licha raz nie wzięło to i drugim razem mnie nie złapie
2004-05-23 20:59:15, Kiniusia pisze:

tiaaaa od razu widać, że nie widziałaś jak Czaruś jeździ !!....ja bym się bał z nim /za nim, przed nim / jechać
[/quote]

poprostu trzeba kobiet w klubie i jest mobilizacja.
to do zobaczenia w mirowie.

Hihihihi,,,,,,
Cytat:
2004-05-24 08:09:04, jogi2 pisze:
poprostu trzeba kobiet w klubie i jest mobilizacja.
to do zobaczenia w mirowie.

Bogdan... hehehehe

Ja tylko wspomnialem o Mirowie ze chetnie bym sie pojawil... potem dodalem ze "ów klubowiczka będzie" ... zaraz wyjdzie ze jaki zbok ze mnie czy jak...

KeyJey,,,,zboczki też muszą być na tym świecie,,,hihihihi,,,a jeszcze jak mają poczucie humoru to już w ogóle jest odlotowo,,,,

Cytat:
2004-05-24 09:46:16, KeyJey pisze:
Bogdan... hehehehe

Ja tylko wspomnialem o Mirowie ze chetnie bym sie pojawil... potem dodalem ze "ów klubowiczka będzie" ... zaraz wyjdzie ze jaki zbok ze mnie czy jak...

KeyJey,,ale bez urazy

Muszą muszą... ale żeby zaraz tak oficjalnie i otwarcie... ja tam wole kameralnie w wąskim gronie z dwoma kobitkami ;p

Swoją drogą na spotkaniu z Bogdanem widzielismy "mistrzostwo świata" umiejętności wtapiania się w otoczenie

Siedzimy w MC D. Zjadamy "ruszające sie robaczki" i podjeżdża srebrna BMW 5 Cabrio
Mój komentarz :
- zaraz wyjdzie skóra i komóra...

Skóry nie było ale...
Karczek w czerwonym swetrze z komórą w przy uchu, adidasach i... RYBACZKACH dżinsowych !!!
Wlazł do MC i stał przy drzwiach i gadał przez fona...

porażka... gdzie tacy się rodzą...