Moje Fiaty-moje WWW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zmontowałem na szybko stronkę o moich cudeńkach
W dziale Fiat 131 są piersze fotki z prac, które dziś ruszyły. Jak zdarłem brezent z dachu to się załamałem

W galerii też conieco znajdziecie. Wygrzebałem w necie kilka fajnych fotek.

Pozdro 4 All

KLIK KLIK

P.S. Sorki ale własnie zauważyłem, że rozjechała się troszkę nawigacja i wszystko się otwiera w nowych oknach. Kiedyś to poprawię

A i info dl Kosy: znadziesz tam fotki drzwi i mechanizmu el. szybek

szybki masz jakies rzezbione chyba- zamniast korbki z drugiej strony mechanizmu jest silniczek czy kjak to dziala, bo napewno nie jest to wpasowany mechanizm od elektryki z czterodzwiowej super-mirafiori. A co do Twojego speciala- masz troche pracy. Najprosciej byloby chyba wyciac plat dachu z innej 131, porozwiercac na zgrzewach i wymienic, chociaz ja sie nie znam....albo polatac to co jest i obkleic ponownie derma. Progi, wzmocnienia za kolami i podluznice tez domagaja sie ingerencji blacharza.... Ale ogolnie nie jest tak zle. Jak juz rzezbisz to doluz sobie wzmocnienia miedzy przednimi slupkami a kielichami od mc-phersonow (seryjnie wystepowalo to we wsztkich 131 po 78roku). Przydalyby Ci sie z tego co widze zegary z obrotomierzem do speciala. Ale nie martw sie, ja przy racingu mam dwa razy tyle roboty. Zastanawiam sie jak przeszczepuic przod od innej mirafiorki. ale spoko, bedzie dobrze. Powodzenia i owocnej pracy.

Pozdrawiam

O jaa troche mu sie zjadło...ale widze ze już sie za niego wziołeś!
powodzenia!

Po dzisiejszym dniu update na stronce i poprawiony bug z otwieraniem okien

Żeby nie szukać...