KUPILEM OMEGE! JAKIE DOBRE KSIAZKI POECACIE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam wreszcie piękną "nową" miłość tylko gdzie dostać i jaką dobrą książkę o niej aby było też coś o klimie bo coś przestała działać(na przełączniku jest prąd ale co dalej?) z góry dziękuję i wszystkich pozdrawiam!!!

witaj,

Gratuluje zakupu!!

Książki poszukaj na stronie www.bestiales.pl

Co do nie działającej klimy - może musisz ją nabić (jak nie ma gazu to sprężarka nie ruszy...)

Mały

klima chodziła potm się wyłączyla za chwile przyciskiem poruszałem włączyła się ponownie na 20s i koniec dalej juz nie chciala chodzić

z klimą daj sobie spokój bez wizyty w profesjonalnym serwisie się nie obejdzie. możesz jedynie wykluczyć czy nie jest to sprawa elektryki. jeśli po włączeniu przycisku słychać załączenie się elektromagnesu na sprężarce to znaczy że w obiegu jest jeszcze gaz. gdy nie ma gazu w układzie magnes nie załączy sprężarki - pod warunkiem że nic nie było naprawiane w piwnicy
napisz lepiej ile cię ten zakup kosztował bo widzę że oma dopiero co przywieziona

Robert ty żyjesz!!

Gratulacje!!!!! witaj wśród nas.
Co do książki, najbardziej polecam książkę czekową Sukces murowany

witam wśród nieuleczalnie chorych , omegoza to jak zaraza
panie Januszu święte słowa pan pisze!!!!!

witaj w klubie

pozdrawiam
Sagittario

Robercie zdięcie to blef! kolor mojej ten sam ale kupiona w kraju nie mogłem się doczekać aż znajomy sprowadzi(taki teraz ma ruch że ach)więc narazie będe śmigać krajową ale za jakiś czas sprowadzę i fotka będzie orginał

witam i pozdrawiam........

ROBUR

Witam!

Po co jakieś książki.

Największa wiedza to na FORUM

Pozdrawiam

kolego ostry a jak w pracy bede sie nudzil to sobie pomajsterkuje ale dostepu do internetu w nocy nie mam ! za 2tyg. bede u szwagierki w gdansku jak bede mial problem (odpukac) to sie do ciebie odezwe

[ wiadomość edytowana przez: koperrr dnia 2004-06-03 18:33:34 ]

Książki ci nie potrzebne, wystarczy jedna... instrukcja obsługi, elektroniki sam nie naprawisz a podzespoły wymienisz bez mądrych tomów. Pozdrawiam i witam wśród swoich!
Drab