Prośba

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć wszystkim klubowiczom.Mam prośbę o pomoc w wytyczeniu jak najlepszej trasy i njaszybszej trasy z Krakowa do Wicia(woj.koszalińskie).Chodzi o to ile jak zwykle mamy zamkniętych odcinków w okresie wakacyjnym na trasie.Pozdrówka

hm... kolo Lodzi (jadac jedynka zapewne) - czysto. Kory tylko na przelocie trasa warszawska, wiec jak mozesz dawaj ze rzgowskiej (wlotowa) po lewo, za drogowskazami na gdansk (do al. wlokniarzy jakby co)..
potem sajgon w zgierzu, ale ujdzie.
aaa i pamietaj o serii fotoradarow za czestochowa, az do "autostrady" pod piotrkowem....

Fotoradary są tam praktycznie co światła!!

Hallo południe Polski i nie tylko mam prośbę poszukuje noclegów tanich i fajnych na koniec sierpnia w zakopanem. Linki i informację poproszę na maila lub gg z góry dzięki

a kolo Zakopca moze byc??? tak w bok od Poronina - ceny konkurencyjne, klubowicze mile widziani

Fotoradary
Całe auto czyste tylko "przez przypadek" umazana część tablicy rejestracyjnej błotem...

Ja wlasnie tydzien temu wrocilem z Barzowic ktore mieszcza sie 5 kilometrow od Wicia.
Jechalem przez Łodz,Torun,Bydgoszcz i potem na Koszalin.
Zasadniczo zadnych problemow na trasie nie ma poza ogromna liczba fotoradarow (pomiedzy Łodzia a Bydgoszcza)i samobojcami na krajowej 1.Najgorzej wspominam Łodz i Bydgoszcz.