Składanie próśb o przyjęcie do klubu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No właśnie czy ktoś pamięta ten dzień? Wiem że to dziwny wątek ale pomyślcie. Tak spojrzałem na swój profil i choć mija troche czasu to pamiętam jak go pisałem pełen nerwów. Czy mnie nie zbyjecie ;]. A teraz za niejednego bym wachacz oddał bez zastanowienia ;]

ehh te wspomnienia
autolada,gdy była tam garstka osob,potem forum motonews i soopa jednoczesnie,głosowanie w tej sprawie na zlocie które jakims cudem przegapiłem ,
potem techniczne problemy z forum,spowrotem przenosiny na motonews i tak zostało do tej pory.
zgloszenia do klubu pisac nie musialem,bo wtedy klubu nie było jeszcze
pamietam za to swój pierwszy post na autoladzie,mam gdzies archiwum na dysku z poczatkami klubu.

pzdr

kiedyś już był taki temat. ach, wspomnienia... ja do klubu dołączyłem w kwietniu 2002, tuż po zlocie w Mirowie. potem były kolejne zloty w SUlejowie. najbardziej pamiętam ten pierwszy we wrześniu. deszczowy... ale za to jaka atmosfera, kiedy poznawaliśmy się wzajemnie, kiedy podglądaliśmy rozwiązania u innych, kiedy to oficjele z Łady i importera obiecywali eden na ziemi...

ja dolaczylem b. wczesnie. wlasciwie bylem wspoltworca klubu i jedo idei. W sumie to nie pamietam, kto pierwszy rzucil pomysl zalozenia klubu... ja czy Pawel....
Grzes - skoro masz archiwum, t0o moze i to znadziesz?

ja dołaczyłem do was w zimę zeszłego roku. potem były trzy kolejne zloty i Rasputin
a teraz mam nadzieję że wciągniecie mnie na listę klubową.

Cytat:
2004-06-04 21:25:25, Koliber_111 pisze:
ja dołaczyłem do was w zimę zeszłego roku. potem były trzy kolejne zloty i Rasputin

Noooo nieeee!!!!! Koliber dostaje regularnie wyróżnienia i dyplomy za swoją łajdaczkę, a nawet nie należy do KLUBU???
Ja zaraz zawiadomie prokuraturę...

Adaś
znalazlem

Autor Wiadomosc
Paweł

[0.0.0.0] Temat: Lada klub Polska

wyslane przez Paweł dnia 2001-12-17 00:59:10
[przegladarka]

--------------------------------------------------------------------------------
Klub Łady
Czy byliby chetni do założenia klubu lady?
Wiem, że są takie np.na Wegrzech (polecam stronę (www.autoklub.hu).Jest tam dużo informacji o ładach 2105

MODERATORZY - KLUBOWICZA DLA KOLIBRA!!! JUZ RAZ DWA - jako rada rzecze!!!

No kurde, a jak ja też tam byłem na autolodzie i w tym uczestniczyłem A pierwsza osobą z którą sie skontaktowałem jeszcze przed autolada był Adasco. Chwalił mi się, jak zamontował głosniki w tylnej półce Chyba mam jeszcze gdzieś tego maila

ach te czasy gdz kumpel zapisal mnie do klubu wysylajac do was film.Nie mialem pojecia ze istnieje cos takiego jak LKP aler cale szczescie spodobalo sie i wciagneli mnie od razu.Podziekowania dla wszystkich jestescie zajebisci

Grzes... a duzym probleme byloby zeslanie tamtego archiwum???

oooooooooo, wlasnie sie polapalem ze minal wlasnie rok jak jestem czlonkiem klubu, no i rok jak mam LadnąDokladnie 4 czerwca 2003 dolaczylem do klubu.

Adam-własnie sprawdziłem,ze archiwa forum są do pobrania na autoladzie
takze polecam

Cytat:
2004-06-04 22:43:39, Grzegorz2107 pisze:
Cytat:
2004-06-04 21:25:25, Koliber_111 pisze:

Noooo nieeee!!!!! Koliber dostaje regularnie wyróżnienia i dyplomy za swoją łajdaczkę, a nawet nie należy do KLUBU???
Ja zaraz zawiadomie prokuraturę...

hehe, Koliber nie jest na liście bo dopiero będzie miał dostęp do netu i konto ja mu założyłem... ale klubowiczem to on jest pełną twarzą...

Mam nadzieję,że Koliber będzie brał teraz równie aktywny udział w życiu na forum, bo w realu jest na każdym spocie!!!

Pozdrawiam serdecznie!

hehehe, Stegienny też, a kiedy widziałeś go na forum?

Nie przypominam sobie!