Poszukuje czesci.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pekniety przewod elastyczny pomiedzy filtrem powietrza a przepustnica. w moim esperaku (1.8 kat). Takie cholerstwo jak akordeon. Nie moge tego dostac w calej zielonej. A tutejsze ASO jest kompletnie do kitu. Moze ktos ma namiar na cos takiego. Numer tej czesci to: 92061350. Bede wdzieczny za info. A moze jest jakis zastepnik?

Może być?

Dzieki. Tego szukalem.

Polski patent.!!!!!!!!!!

Kup rure do malucha taką harmonijke miedzy silnikiem a kanałem grzewczym za 3 zł pasuje idealnie patent Irka Papaja.!!!!

jakby ktos z wawy szukal czegos do 1,8 to na strazackiej stoi zielony full delikatnie trafiony w przod - niemiec- niestety nie ma juz deski sterowania szybami i przednich foteli

Dzieki za pomysl z rura od maluszka. Tak pewnie zrobie, bo w tym sklepie poleconym od Piotrka to chyba nie maja tego. Wielkie dzieki.

Poza tym ta oryginalna rurka kosztuje ponoć ok 150 zł. Z Malca skraca się te dwa szerokie kołnierze i pasi jak ulał.

Teraz zerknąłem do Piotrka i stwierdziłem że znowu na bogucickiej z tą ceną to gość mi przesadził.

No wiesz... ten sklep internetowy do tanich też nie należy, ale za to mają chyba największy wybór części do pojazdów DU. Jak sami się chwalą części do espero mają na magazynie za jeden milion zł.

No tak , ale mając do wyboru Bogucicka7 i 150zł, a ten sklep i 30zł to widać że nie ma się nad czym zastanawiać. Jak ja bym miał bazukę , jak ja bym se tam gruchną...............

Cytat:
2004-06-02 12:50:15, piotr-ek pisze:
No wiesz... ten sklep internetowy do tanich też nie należy, ale za to mają chyba największy wybór części do pojazdów DU. Jak sami się chwalą części do espero mają na magazynie za jeden milion zł.

Jasne, pewnie mają dwie śrubki po 500 tysięcy.

Idź do sklepu i spróbuj kupić poniższe części:

03467819 - zacisk plastikowy zamka bagażnika
90384112 - kołek do tapicerki
96136950 - zaślepka śrub przy obudowie kol.kierownicy
96133273 - osłona koła kierownicy górna
96133274 - -"- dolna
96146709 - nalepka DOHC

W podanym przeze mnie sklepie powiedzieli, że wszystko to mają. Nie mówię, że tanio.

A po co Tobie te części, masz francuza, więc i z dostępnością łatwiej.

Cytat:
2004-06-03 18:46:38, AnJay pisze:

Supeeer argument

Cytat:
2004-06-03 18:46:38, AnJay pisze:

Pytałem o nie na początku maja. A francuz będzie musiał ponownie zmienić właściciela.

Cytat:
2004-06-04 08:50:49, piotr-ek pisze:

Pytałem o nie na początku maja. A francuz będzie musiał ponownie zmienić właściciela.

A to to czemu? Już Cię zdążył wkurzyć??