Jest taka akcja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nasz kolega Gadzio wyszykowal auto do startow na rajd jurajski i kjs.Niestety jeden ze sponsorow brzydko sie zachowal i wycofal sie "za 5 dwunasta". Pod wielkim znakiem zapytania stanely starty w tych imprezach.
Dlatego prosze o mobilizacje, pomozmy klubowiczowi ,w koncu chyba klub od tego m.in. jest!
Mam w tym miesiacu gleboki debet,ale wysuplam piatala.Licze na reszte.
Prosze sie wpisywac i deklarowac kwote-jakakolwiek

ej chłopaki doceniam wasze starania, ale na prawdę nie chcę się u nikogo w jakikolwiek sposób zadłużać, już i tak wiele osób mi bardzo pomogło, w tym klubowicze,(Daniel Rosiek, Widynek, a także chłopaki z F&F) ale jeżeli nie wystartuje w kjsie ANWA to pogodze się z tym nie ma problemu.

P.S.
Phornax juz dwuch sponsorów się wycofało dzisiaj olał mnie drugi. Więc juz się pogodziłem z tym ze nie wystartuje, widocznie tak musi być.

[ wiadomość edytowana przez: Gadzio dnia 2004-06-07 16:05:34 ]

u mnie tez bardzo krucho z kasą ale piątaka dorzucę, trzeba sobie pomagać jak jest taki zonk

Gadzio na mnie także możesz liczyć,choć ja także nie mam żadnego sponsora i wszystko sam sobie sponsoruje.A co do kasy to co to jest 5 zł,ja od siebie dorzucam 10zł. Pozdrawiam.

jak kazdy da po piataku to moze ci sie uda wystartowac, ja tez sie dorzuce

chłopaki na prwdę wielkie dzięki ale nie mogę przyjąć od was kasy sory, ale nie będę na siłę i kosztem innych dążył do tego żeby wystartować, jeszcze nie wiem jak to będzie, jurajski na 100% jedziemy auto już jest zrobione, jedynie co pozostaje przełożyć skrzynię( jeszcze seryjną kłowa za jakiś czas) i w drogę.
Cieszę się że zależy wam na naszym starcie, ale trzeba się z tym pogodzić takie są realia i kropka, myślę że uda mi się wyrwać i pokibicować naszych klubowiczów na kjsie

[ wiadomość edytowana przez: Gadzio dnia 2004-06-07 21:03:16 ]

nie dyskutuj, tylko weźmiesz kase i pojedziesz, a najbliższym spotkaniu klubowym flaszke postawisz

Gadzio możesz na mnie liczyć z chęcią się dożucę no w końcu KRRK musi obstawić pierwsze trzy w kalsie 1

No Gadzio, to już nie masz co dyskutować tylko brać kase i startować. Ja już swoją oferte złożyłem na priva. Powodzonka

ej skoro nie mam wyjśvcia to zróbmy tak:
wy mi chcecie się dorzucić do startu to ja wzamian (tylko dopiero po moich egzaminach) robię imprezę w jakiejś knajpie gdzie każdy będzie miał browary na mój koszt!!
Co wy na to??
Możemy to połączyć ze spotkaniem klubowym!!!
Piszcie co wy na to, bo innego wyjścia zeby się waz zrewanżować to nie widzę

[ wiadomość edytowana przez: Gadzio dnia 2004-06-08 22:27:44 ]

No teraz gadasz do rzeczy

Klubowicze mobilizacja!

Nareszcie Gadzio przestal fochy strzelac

Wszytko fajnie tylko jak mozna Gadziowi te kaske podrzucić
Bo ja jestem za!!!

Pozdro Tomek

Cytat:
2004-06-11 22:29:43, Tomek_Bula pisze:
Wszytko fajnie tylko jak mozna Gadziowi te kaske podrzucić
Bo ja jestem za!!!

Pozdro Tomek

Na podobnie postawione pytanie Gadzio mi odpowiedzial, ze na rajdzie

sorki chłopaki ze nie odpisuje, ale do końca nie mogfłem się uporac z autem, a na końcu nawalił intercom.
Jeszcze raz dzięki za wsparcie z waszej strony, postaramy się nie zawieść

No to kiedy ta kaske trzeba dać??bo ja jestem za!!