Przeźroczyste tylne swiatła w ładzie 2107???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
widział ktoś to kiedyś?? moze ktos ma jak to wygląda i po ile igdzie mozna dostać takie nakładki?

pozdowienia 4ladaśmigaczy

nie widziec ale chetnie sie dolaczyc do pytania....
Do samary to tak, to juz widzial ale 2107.... niet!!

Widzieliśmy 125p z białymi. Ciekawe skąd mieli?

własnie sprawdziłem kilka ofert firm tuningowych sa do poloneza.
a do fiaciora tez widziałem np:na spocie w wawie 20.05 był taki chyba nie?
nie jestem pewny bo na zdj. widziałem.

a wogóle to jkas nowsz skorupka by mi sie przydała w rozadnej cenie

pozdrowienia od lada człenia

A czy po prostu nie dało by się "wywabić koloru" jakimiś chemikaliami? Co prawda nie da się specjalnie rozebrać tylnych świateł!
Oryginalne są najładniejsze!!

A spocik był 30.05!

Nie ma co gonić za modą...Ładą i tak jej nie dogonimy. Najwyżej ktoś sie uśmiechnie patrząc na to usiłowanie dotrzymania kroku najnowszym trendom...Może lexus look na tylne lampki??? Mi się oryginalne podobają i nie wydam grosza na żadne udziwnienia. Łada w całości już jest wystarczająco oryginalna i nie ma ład zbyt wiele , żeby innymi lampami , gadżetami odróżniać się od innych na ulicy. Mnie wszyscy poznają z daleka...

Cytat:
2004-06-06 14:31:00, 1Bobo pisze:
nie widziec ale chetnie sie dolaczyc do pytania....
Do samary to tak, to juz widzial ale 2107.... niet!!

Widziałes te lampy do samary w sklepie czy w aucie tylko ?

Jesli w sklepie to pamietasz gdzie ?

Witam
Dokładnie, klasyki są za ŁADne żeby je ozdabiać takimi gadżetami , nie warto ścigać się golfiarzami w ozdabianiu klasycznego autka, lepsze wrażenie robi nienaganny stan auta, brak rdzy i błyszczacy lakier, można jakieś ŁADne felgi

[ wiadomość edytowana przez: sheriffnt dnia 2004-06-06 17:19:39 ]

A także piękne chromy!

Nasze autka to klasyki (jak ktoś dobrze zauważył), więc nie zmieniajmy tego!!

mnie by sie przydaly jakies... konkretnie lwey - bo pekniety (sklejony) ale psuje estetyke..
ale typowe.
jesli juz tuningowe - to tylko czerwone - mysle, ze nie zepsulyby prezencji autka...

generalnie "moj tuning" mozna strescic w jednym slowie: czyste

A jest problem,żeby dostać oryginalny tylny reflektor?

Cytat:
2004-06-06 21:04:38, krycho pisze:
A jest problem,żeby dostać oryginalny tylny reflektor?

Nie ma żadnego problemu, na Allegro też kilka razy już w ostatnich miesiącach się pojawiały.

wiecie może i u was tych ład mało ale tu to gdzie sie nie spojrzec jakas stoi miło sie jakoś odróżnic nie?szczególnie jak sie ma 2107 no gdyby to było jeszcze 2103 to juz bym jako klasyk traktował chrom polerka itp. ale waz 2107?no cóż de gustibus non disputandum est

a poza tym z łada jak z kobieta nawet stara i brzydka po makijarzu moze wygladac ładnie

pozdrówki

Arsen: Uważam,że z 07 naprawdę można zrobić przepiękny samochód!! Piękny lakier, błyszczące chromy i jest ślicznie!
Taka zadbana 07 będzie na pewno rzucać się w oczy!

Wstaw zdjęcie swojej w profil to zobaczymy jak się Twoja Ładna prezentuje i coś doradzimy!

nie, dostac lampe zaden problem...
ale trzeba o zakupie pamietac i miec okazje ku niemu.
a zwykle jak jestem w sklepie, to mam pilniejsze wydatki, a o lampie przypominam sobie w roznych chwilach - np. jak teraz.... nigdy w sklepie. A ze szrotu nie chce... tam zwykle albo zmatowion, albo splowiale... a ja takowych nie mam i nie chce.

Adaś - ale jak kupisz taką ze sklepu to tez sie bedzie różniła Od razu kup dwie i bedziesz miał spokój. A jezeli nie chcesz zapomnieć to napisz sbie na karteczce, a karteczke nas ze sobą Easy???

no wlasnie chce kupic kpl, ale saame klosze najlepiej....
bo "tyl" mam idealny - odblysniki ladne, a i plytka polutowana tak, ze nic sie nie stanie. A nowa plytka = niebawem znow lutowanie (bo przeciez te plastikowe oprawki poekaja i sniedzieja...
a karteczke... to chyba na czole.
bo w kieszeni to codzien mam kilka i i tak polowe zlekcewaze.
do tego notes i terminarz w telefonier. I malo.

Cytat:
2004-06-07 09:49:50, adasco pisze:a karteczke... to chyba na czole.
bo w kieszeni to codzien mam kilka i i tak polowe zlekcewaze.
do tego notes i terminarz w telefonier. I malo.

Za jakiś czas będziesz sympatycznym starszym panem, który codziennie poznaje nowych ludzi, a żonę myli z kapeluszem...

Nie sądzę , żeby ktoś chciał produkować takie szkiełka... Ja się nie spotkałem i podejrzewam, że producenici nastawiają się jednak na popularniejsze auta. Może to i dobrze, bo więcej ład pozostanie w bliższym oryginałowi wyglądzie. Ja nie popieram tego elementu tuningu optycznego ze wzgledu jak sądzę nadmiernej obecnie popularności i przewidywanej tymczasowości .

Cytat:
a żonę myli z kapeluszem...

hehe, gorzej bedzie, jak ja kiedys nawoskuje
pomyliwszy z autkem....