[OT] Prośba o pomoc do ludzi z Poznania - zlot Skody

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na wstępie serdecznie witam wszystkich Poznaniaków! (cukier musi być ).
Otóż jest taka sprawa jedna - przyjemne z pożytecznym . Może niektorzy zwrócili uwagę na fotkę w moim podpisie i dwie w profilu - przedstawiają one Skodę Tudor z 1949 roku. Odrestaurowanie tego samochodu było moją pracą dyplomową. Jak widać jest już skończona jednak część teoretyczna zostanie oddana dopiero przed obroną.
Koniec wstępu - część właściwa
W Poznaniu w dniach 4-6.06.2004 odbywa się >> I Międzynarodowy Zlot Użytkowników Skody <<, na którym pojawi się m.in. rok starsza bliźniaczka mojej dyplomówki. Jak już się pewnie część z Was domyśla chciałbym prosić kogoś z miejscowych (lub innych obecnych na w/w imprezie) o zrobienie jak największej ilości fotek tego pojazdu (szczególnie dokładne obfotogrfowanie wnętrza) gdyż chciałbym je załaczyć do swojej pracy. Niestety zdjęć tego modelu praktycznie nie ma na sieci więc jest to tym większa okazja. Jako wyraz wdzięczności mogę ująć autora fotek w bibliografii . Niestety dowiedziałem się o tym dopiero dzisiaj a na weekend mam już inne plany - organizuję u siebie mały spot regionalny więc raczej nie będę w stanie osobiscie się pojawić.
Reasumując - jakby ktoś tam był i opstrykał ten model to byłbym baaardzo wdzięczny.

pozdrawiam i czekam na efekty
THX in Adv.

ps. Jakby ktoś miał jakieś materiały n/t BHP w lakiernictwie (szczególnie samochodowym ) to też jestem chętny.

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-06-04 12:30:24 ]

kurde jade!!! mam ok 70 km na 20 chyba wyronie! filmy tez chciales?? lece!!!

Najbardziej by mnie interesowały fotki, szczególnie wnętrza i komory silnika, ale zwenetrzne oczywiscie tez. Generalnie tak by wszystko było w miarę dokładnie widać. Chciałbym móc spojrzeć na każdy fragment chociaż na jednym zdjeciu . Filmik też może być. Co byś nie zrobił będzie dobrze - lepszy rydz niż nic .

walsnie wróciłem! kurde musze cie zmartwic spóznilem sie! korki i czerwone swiatła!!!! mam foty i filmiki ale tego twojego cuda juz nie bylo! impre prowadził strasburger ( ten z familiady) auta wjezdzaly na podest pare minutek gadki i jechaly do "parku maszyn" zadko który sie zatrzymywal zeby mozna bylo porobic foty!!!! chcecie foty i filmy to podawac maile!!!! pozdro!!! moze jak zalatwie czas jutro to pojade jeszcze raz ale nie obiecuje!!!!!