Szukam pracownika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc,
szukam kogos do mojej ekipy o specjalnosci energetyka cieplna lub cos pokrewnego (http://www.lurgi.pl/).
Wymagania to:
1) angielski w stopniu umozliwiajacym plynna komunikacje
2) jakies minimalne doswiadczenie
3) znajomosc automatyki mile widziana
4) JAJA!!!

czesc,
bardzo ciekawa oferta, tylko raczej dla chlopakow z Krakowa.
Chyba za planujecie jakies filie w innych miastach.

pzdr

No niestety w tym zestawie spełniam tylko wymagania numer 1 i 4 Czy to wystarczy?

a ja tylko 4 - za to solidnie

ja spełniam wszystkie 4 warunki lecz pracodawca nie spełnia moich warunków.

Ja też spełniam tylko czwarty punkt.

Ale nie oznacza to, że nie chcę szukać jakiejś pracy. Otóż we wakacje, moja rodzina będzie się opierdzielać na jakiś wczasach zagranicznych, ja mam zamiar pracować, np. w okolicy Bydzi bym chciał zrywać jakieś wiśnie, czereśnie czy coś w tym stylu. Także mam nadzieje, że coś na wakacje mi się uda załapać, bo kto jest zdolny do pracy, a nie pracuje, bo mu się nie chce, to u mnie jest z góry przegrany (chyba, że nie z własnej winy stracił pracę - to jestem w stanie zrozumić). Oby tylko się udało, bo jakbym się wzioł to kilka(naście) złotych dziennie by się dało zarobić.

Miły to najpierw zbieraj truskawki, potem czereśnie i wiśnia a na konieć bób I całe wakacje masz zawalone

Cytat:
2004-06-04 09:03:06, Janusz-Mendrala pisze:
Czesc,
szukam kogos do mojej ekipy o specjalnosci energetyka cieplna lub cos pokrewnego (http://www.lurgi.pl/).
Wymagania to:
1) angielski w stopniu umozliwiajacym plynna komunikacje
2) jakies minimalne doswiadczenie
3) znajomosc automatyki mile widziana
4) JAJA!!!

Panowie myślę iż to poważna oferta i pasowało by podejść do tego poważniej tymbardziej iż obecny rynek pracy jest jaki jest. Gdybym spełniał te kryteria to już bym działał w tym kierunku.

Dokładnie -> zgadzam się z Grześkiem (choć nie powiem, te fragmenty z jajami są fajne , ale musimy się opanować ).

Fajnie Janusz, że pomyślałeś o Kolegach .

Cytat:
2004-06-04 15:12:29, Leszek_Gdynia pisze:
Miły to najpierw zbieraj truskawki, potem czereśnie i wiśnia a na konieć bób I całe wakacje masz zawalone

No wiesz, tylko problem, że trudno znaleźć, bo nawet jak się trafi jakieś ogłoszenie, to okaże się że już za późno się zgłosiłem, a poza tym nie ma zbyt dużo takich ogłoszeń.
Poza tym w okolicach Bydzi też był w zeszłym roku agrest, jest też śliwka do zrywania. Z ogłoszeniem do zrywania bobu nigdy się nie spotkałem... Z truskawkami to chyba nie bardzo, bo jeszcze jest szkoła, a po szkole to już będzie po truskawkach. Tylko z drugiej strony ostatnie dni roku szkolnego to i tak można se odpuścić, bo już się nic nie robi. I tylko przyjść na świadectwo. Ale na pewno będę musiał kupić raz czy dwa "Anonse", a tam powinny być ogłoszenia.

zaraz, zaraz... ja robie robie maszyny i urzadzenia energetyczne na imirze ale nie szukam pracy ...jeszcze nie szukam.
Janusz powiedz cos wiecej, czego dotyczy Twoj post.

znajomość automatyki??

bardzo ogólnie powiedziane, można prosić jakieś konkrety??

pzdr

No ja spełniam wszytko - tylko trza by angielski troche podszkolić bo tu jest problem - he doświadczenie mam bo praktyki w elektrociepłowni miałem EC-2 w Łodzi ale na szczęście póki co robote mam i mieszkam w Łodzi także odpada.

Dzieki za "odzew", tez sie posmialem
Co do konkretow:
Zajmuje sie instalacjami energetycznymi w przemysle chemicznym i rafineryjnym. Glownie to sa piece przemyslowe oraz kotly, zazwyczaj odzysknicowe, ale normalne sie tez trafiaja.
Nie robimy tego sami, tylko specyfikujemy co jest potrzebne, znajdujemy dostawce, kupujemy, a potem pilnujemy gosci. Czasem cos liczymy.
Co do automatyki, to niestety takie urzadzenia sa sterowane i nie mozna sie nimi zajmowac nie majac jakis podstaw z tej dziedziny. niemniej jednak szukam kogos o specjalnosci mechaniczno-energetycznej. Dzialamy na calym swiecie wiec zwiedzanie innych krajow jest gratis.
Poniewaz szykuja sie nam nowe kontrakty, a juz teraz trodno sobie palcem do .... trafic, potrzebuje kogos do pomocy. Niestety calkiem zielony byc nie moze.
Generalnie trudno jest kogos znalezc. Przeraza mnie znajomosc angielskiego wsrod niedawnych absolwentow uczelni technicznych, choc musze przyznac, ze sam tez reprezentowalem taki poziom UCZCIE SIE JEZYKOW!!!
Jasiu