Chce kupic trojke coupe-- Poradzcie ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od dluzszego czasu fascynuje mnie marka BMW jednak mozliwosci finansowe do tej pory nie pozwalały mi na realizacje pasji. jednak przymierzam sie do zakupu 3 coupe mysle ze wlasnie taka by mi pasowala mam na oku jedna 316 coupe z 1996r. po ciekawym tuningu: lusterka Snitzera, gwintowe zawieszenie, kierownica MOMO i takie rozne dodatki . Co sadzicie o tym motorze i co radzicie zrobic . A i chyba najwazniejsze tak zeby zmiescic sie w 30 tys. Z gory dziekuje za kazdy odzew.............

[ wiadomość edytowana przez: Kulek dnia 2004-04-06 20:21:16 ]

316? hm.............chyba ze preferujesz jazde spacerowa ale wtedy polecam malucha a tak powaznie polecam 318 is lub cos powyzej 2 litrów

Daruj sobie jakieś momo itp tylko postaw na silnik, ja bym radzi 2.0 lub 2.5. Szczerze i poważnie. OC prawie takie samo a i tak gaz wsadzisz. 1.6 to za dużo za mało jak na bmw.
Pozdrawiam!

Hej! nie kupuj 316 bo jest slabe. Moj kumpel ma do sprzedania 318is z 1996 z m pakietem i felgami 18 od m3 e46. niedlugo bedzie w dziale wasze bmw wiec zobacz. jesli co to pisz na sebo1818@wp.pl

Ja przed wczoraj kupiłem E36 Coupe 318 is z grudnia 95r i już nie moge się doczekać kiedy będzie w polsce, bo teraz stoi gdzieś niedaleko berlina. Ale też uważam że 1.6 to trochę za mało.

Dzieki za wszystkie rady juz mysle inaczej . Tym bardziej ze moi znajomi tez odradzaja mi motor 1.6 bo uwazaja ze do mojej jazdy bedzie zaslaby a wiedza ze lubie ostro pojechac oj lubie a tym tak nie pojdzie . Teraz mysle ze conajmniej 318 , chociaz coraz powazniej mysle o 320 koles ma jezdzilem pieknie chodzi ma odejscie. Dziekuje wam za wszystkie rady juz nie moge sie doczekac kiedy bede nia jezdzil ........

[ wiadomość edytowana przez: kulek dnia 2004-04-25 19:54:16 ]

powiem ci tak.
nie kupuj silnika mniejszego niz 2 litry.
ja mam w swojej bmce 2 litry 150KM i powiem ci ze załuje ze nie kupiłem 2,5 litra.taki tez silnik ci szcerze doradzam bo jest to żyletka
pozdrawiam

IMHO najlepszy wybór to M3!

jezeli nie liczysz sie z kosztami paliwa to doradzam ci oczywiscie M3.na asfalcie bedziesz kreci sie ona jak na lodzie a to niesamowita frajda