[127, 128 itp] Elementy karoserii

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiem czy to było, nie przypominam sobie, może temu że mam bad bloki na mózgu, nieważne, części , mają tam dużo części do 127, aż mi się mękko zrobiło jak to ujrzałem. Jak było to zgnoić i zamknąć.

[ wiadomość edytowana przez: krzemowy dnia 2004-06-05 12:39:45 ]

niech no mi któryś miły wytłumaczy czym sie różni przedni błotnik prawy za 78 od prawego za 180zł? prócz ceny of kors... chodzi o 128 z późniejszego rocznika.....

AAAAAAAaaaaaaa słabo jest??

Jak mi jeszcze powiecie że to są części bnlaszane a nie laminatowe to normalnie umre z radosci...

No to jak?? Blacha czy plastik??

No raczej by pisało że są to części z laminatu a skoro nie pisze to znaczy że są ze stopu żelaza i węgla(ok. 0.3%) zwanego powszechnie stalą

no to normalnie nie wiem,po co dzisiaj caly dzien wojowalem z diaxemi i cialem zanabytego fiata 127 na czesci.....szkoda mojej roboty bylo
Pocieszam sie,ze dachu nie maja i calego blotnika tylniego

-----------------
http://plepleple.pl

ejjj normalnie bomba, dzwonilem tam dzisiaj ale juz bylo zamkniete. Jesli maja to czego szukamy to chyba przedni pas do 127 mki przestanie byc mitem, bo nijak nie mozna go znalezc...

Pozdrawiam

Chyba zaraz ułoże do Krzemowego pieśn o charakterze dziekczynnym zaczynać sie bedzie tak:
Dzięki Ci Krzemowy o dzieki Ci.........
kurcze blade to wszysytko jest do kupienia i nie plaastiki tylko blachy hurrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
chyba wszyscy posiadacze 127 bedą skakć z radosci !!

ano chyba nawet już skaczą

a Satiz już wie o tej firmie ??

No tak a do coupe oczywiście nic nie ma............jak zwykle...........

a Jesion nie myslałeś o tym aby wiekszą liczbą osób udać sie do niemies na zakup i wtedy koszty mnijesze albo bliżej do Czech

Szczerze mówiąc Florek nie wpadłem na ten pomysł. A co w niemczech czy czechach są nowe części blacharskie do coupe??? Bo ja w paru zaprzyjażnionych sklepach motoryzacyjnych przewertowałem katalogi z częściami blacharskimi, ale tam do zwyklego 128 i 127 sa cześci, a coupe oczywiście nie ma....

P.S.
Kiedyś zadzwoniłem do serwisu fiata we wrocławiu bo szukałem jakichś części i panienka która tam przyjmowała zamówienia powiedziała że taki Fiat jak 128 sport coupe nie istnieje i żeby sobie żartów nie robił bo ona nie ma na to czasu......
Aż musiałem wyjżeć przez okno żeby się przekonać że jednak nie miała racji

a orientowal sie ktos czy te czesci do 127 sa dostepne "z magazynu". Bo chyba wreszcie udalo mi sie zaciagnac kumpla z migomatem do mojej spruchnialej podlogi i potrzebuje progi jak najszybciej...

Druga sprawa to laminaty. Z waszych wypowiedzi wynika ze sa one latwiejsze do dostania niz blachy... Gdzie mozna znalezc przednie blotniki/pas laminatowy? A najlepiej pokrywe silnika?

tralalalalalalala bum ccyk cyk
az mi sie mazy wymienic przedni pas - pocom go spawal i latal
pozdrawiam

wszystko jest za wyjatkiem prawych przednich blotnikow metalowych...
A moze ktos ma nowke do sprzedania?

Cytat:
2004-06-05 21:58:53, florek127 pisze:
a Satiz już wie o tej firmie ??

Wie ale pewnie mnie opieprzy że za drogie znalazłem i zagoni do łatania starego od el_comendanto