[OT] Ankieta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie. Mam do wszystkich pytanko mam nadzieje że zrobi się z tego jakaś ankieta Pytanie brzmi następująco:

Jakie najcięższe auto holowaliście swoim Polonezem lub Fiatem?

Ja wczoraj cholowałem kilkanaście km Forda Sierre kombi i Poldzio dawał rade

litosci!!!

kiedys Agata holowalem Warbordzini i Warbordzini nigdy o wlasnych silach nie rowijalo takiej predkosci jak na holu

hm, mnie kiedyś Kolega holował do domu byłem tak napruty że nie pamiętam , on zresztą też był nieźlie uczesany. Więc się holowaliśmy, śpiewaliśmy różne piosenki, no sami wiecie, a jeśli chodzi o prędkość to zajęło to kilka godzin

Cytat:
2004-06-09 12:10:12, PGN pisze:
litosci!!!

nie da sie z toba niezgodzic...

Fiatem holowalem forda sierre kombi przez okolo 200 km, oprocz tego po miescie z takich wiekszych holowalem VW passata kombi, Audi 90, fiata crome.
Ciagnelem duza dwuosiowa przyczepe z maluchem w srodku i kilka razy lawete dwuosiowa z DFem na pokladzie.

Witajcie.

2 trochę większe: Żuk i Lublina izotermę.
Na szczęście krótkie dystanse

[ wiadomość edytowana przez: flowerman dnia 2004-06-09 12:38:56 ]

Cytat:
2004-06-09 12:17:27, Momik pisze:
hm, mnie kiedyś Kolega holował do domu byłem tak napruty że nie pamiętam , on zresztą też był nieźlie uczesany. Więc się holowaliśmy, śpiewaliśmy różne piosenki, no sami wiecie, a jeśli chodzi o prędkość to zajęło to kilka godzin

no ja tez kiedys holowalem kilera do gdanska... to bylo w wawrze. ledwo chlopak sie trzymal na nogach. po drodze spodobala sie nam ostroda wiec poszlismy w lewo... w sumie droga 15 metrow zajela nam 45 min

Cytat:
2004-06-09 12:10:12, PGN pisze:
litosci!!!

niedługo pojawią się ankiety jakiego zapachu używasz w swoim aucie albo czy zanim wsiądziesz do auta wycierasz buty

To ja widze że co niektózy niezłe akcje odstawiali Dobrze że nikomu się nic nie stało i nikt nie został przyłapany

Cytat:
2004-06-09 13:12:19, Kroolik pisze:
...albo czy zanim wsiądziesz do auta wycierasz buty

ja wycieram!!!

Ja z 10km holowałem Żuka który ważył dokładnie 2 tony (taki powiększany na zmienionej ramie). Nie było żadnych problemów... Poldzio twarda sztuka!

A mnie się zdarzyło kiedyś holować przez kilkanaście kilometrów VW transportera.

Odpowiem pytaniem:
Ile wazyło największe gówno,na jakie najechaliscie DF/PN?

Nie macie już o czym pisać?
A Ścierka kombi wazy tyle co Poldek,więc nie wiem cóż to za wyczyn...

[ wiadomość edytowana przez: kaovietz dnia 2004-06-09 17:54:54 ]

Swego czasu miałem okazje holować Poldkiem:
1. VW Corrado VR6 - paskudnie ciężki był
2. Chevroleta Camaro `78 -ten był piękny

a ja swoim najciezsze autko ktore holowalem to LUBLIN!!!!!!i bez problemu szedl do przodu pozdroweczka!!!!

1. Dresowóz. To był widok.

2. Nie wycieram butów.

3. Staram się nie jeździć po gównach.

A kto był a poldkiem w Ameryce?

a czemu OT: ANKIETA

Ja holowałem ostatnio przyczepkę Marasa-to był wyczyn

Cytat:
2004-06-09 22:58:10, daniel pisze:
Ja holowałem ostatnio przyczepkę Marasa-to był wyczyn

Ta zwłaszcza wstecz