Kolejne perełki - Coupe i Sedan

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem wspaniałego autka "polonez coupe", w związku z tym mam zamiar wstąpić do FSOAK, chętnie przyjadę na jakiś zlot w Krakowie, bo właśnie tu mieszkam, musze przecież pochwalić się nowym nabytkiem Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Pudel P.S Adamus już go widział, ale obiecał że pary z gęby nie puści aż nie będzie mój, chyba dotrzymał słowa.

I owszem słowa dotrzymał. A teraz prosimy o więcej szczegółów.

Przybywa perełek. Bardzo mnie to cieszy!

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Pudel gratulacje.... czy ten Coupe jest zielony ? ?

prosimy o jakies fotosy

Czekamy, czekamy.

Cholera - niektórzy to mają szczęście

gratiluję.... Szkoda że to nie ja ...

Pudel gratuluje !!!!!to ten popielaty jak dobrze pamietam??? super bryka!!!!szkoda bo w sobote byl zlot ,ale nic straconego!!!!pozdroweczka.

No , no pogratulować Koledze , ale jakieś fotki by sie przydały...

Wow
kolejny unikatowy egzemplarz FSO trafił we właściwe ręce - moje gratulacje, prosimy więcej szczegółow, jaki stan czy nie został czasami oszpecomy przez poprzedniego właściciela jakimś tjuninkiem no i oczywiście zdjęcia, zdjecia

I oczywiscie zapraszamy serdecznie do klubu, byłbo to trzecie Coupe u Nas

Adamus jest twardy nic nie mówił ze kolejne auto jest na jego celowniku

Cytat:
2003-10-31 08:02:58, GDA pisze:

Adamus jest twardy nic nie mówił ze kolejne auto jest na jego celowniku

jak by było jeszcze jedne coupe lub 3d , to bym się chętnei zaopiekował, i jak by ktos miał namiary na skode 110R, w stanei obojętnym, niekompletna to prosze dać zanć, poszukujemy już tekiej skody od paru miesięcy. Była w Automobiliście, ale już chyba była sprzedana zanim wydrukowali ....więc prosze o jakieś informacje.
A jak już przy oldtimerach to poszukje mercedesa W114/115 tzw smutny, to ten z pionowymi lampami z przodu, okazyjnei w dobrym stanie, może być bez silnika/jeśli to diesel, najlepiej kompletny i nei zniszczony, zarejstrowany. niedrogo

skoda 110r

[ wiadomość edytowana przez: polonezcaro dnia 2003-10-31 09:22:28 ]

Git..
Nie dosc, ze coupe to jeszcze w Kraku

Witam Panstwa,
wszystko to prawda co pisze Pudel O samochodzie tym slyszalem zanim jeszcze kupilem swoj od... Pudla

Dla niecierpliwych zamieszczam obrazek na ktorym oba samochody sa razem.

BodzioT:
mam nadzieje, ze teraz bedziesz zadowolony

Pozdrawiam
Adamus

Adamus, nie obraz sie, ale w bieli coupe wyglada jeszcze lepiej

Dlaczego mam sie obrazac? To Twoje zdanie
Tyle, ze to nie jest biel, ale kolor popielaty (L-54).

BTW: ten samochod jest w stanie znacznie lepszym od mojego, wiec wyglada na pewno lepiej.

Adamus

Piekny portret rodzinny

Moja carufka mi ostatnio powiedziala ze jak dorosnie to tez bedzie kupeta

pozdr

Panowie - wczoraj na czacie, kto był przy rozmowie to wie. Mówiłem ze to auto sedan zostało zezłomowane. Okazuje sie ze nie. Buda jeszcze jest z papierami.
Kilka słów o nim.
Moj znajomy kupił go pare miesiecy temu, ma toto silnik 2,2 litra Mercedes Diesel ( aktualnie juz nie ma silnika), jezdził, jezdził, aż zatarł motor.
Jest koloru białego, blachy w nienajlepszym stanie, ale - nie jest z nim az tak źle, w sumie to progi i doły drzwi do roboty.
W orginale wyglada jak na zdjęciu. Ma pójsc pod młotek, wiec zastanawiam sie czy go nie uratowac. Dzis po południu bede miał numer nadwozia - to do Adamusa niech wyczai.
W papierach jest jako składak, zarejestrowany jako pojemnosc 1500. Niestety nie mam cyfrówki zeby zrobic zdjęcia i umiescic na stronce.
Generalnie w środku zaniedbany, ale wszystko jest do zrobienia.
POdejrzewam ze jest to jedyny egzemplarz w Polsce - i to egzemplarz tego prototypu co na zdjęciu wyzej.
jak bede miał numer nadwozia - zaraz podaję.
Acha - auto jest w okolicy Dębicy (podkarpackie)

bierz go i się nie zastanawiaj!! A silnik miał bardzo słuszny , ciakwe jak go zatrł

Ramzes_II:
czekam na numer! Zrob zdjecia koniecznie, nie pozwol aby zaginal!
Czekam na informacje z niecierpliwoscia

Pozdrawiam
Adamus