Przepis... :lol:

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
wymiana wtryskow dala mi tyle ze samochod po daniu w piz.. mi przestal kopcic (dym nie wchodzi mi na szybe) a tak apropo wyzej pisalem ze one pompuja 190/220 pomylka zle odczytalem z nich pompuja 220/300 bar ale mam takie cos ze furka dobrze przyspiesza na niskich obrotach a pozniej lapie mula i znowu idzie dobrze takze spowrotem zamontowalem te od ahf nie wiem czy mam za mala dawke bede musial pogrzebac .
a co tych 170 kucykow to nie stety nie zmierze ich na chamowni bo nie wiem gdzie jest taka w gdansku u was w wawie pewnie jest duzo a u nas lipa w calym trojmiescie zaraz wam powiem co i jak: motor w moim golfiku seryjnie mialo 110 km (kupilem go jak mial 80 tys przebiegu i nie mogl byc zajezdzony takze mial te 110 kucykow) , pozniej kupilem na allegro chipa od uzytkownika UYSY wraz z montarzem wybralem program 30% do golfika z jego stronki internetowej wynika ze po chipie mam 148 koni ,pozniej byly magnetyzery ilosc-3 dwa na zasilanie i jeden na powrot poniewaz ropa jest gestsza niz benzyna i dlatego jest lepiej jak sie da wiecej magnetyzerow daja one do 10% mocy przyjmuje ze mam wtedy okolo 155 konikow,dalej przyszla kolej na filtr powietrza kupilem stozek w obudowie termicznej a dlatego stozek bo w odruznieniu od wkladek KN podnosi on moc a nie elastycznosc tak jak wkladki przyrost mocy 10% no to konikow okolo 160 , dalej przyszla strumienica i sportowy tlumik ktory nie wyje tak jak w benzynie ale cos tam lekki basik daje no to moi panowie sama strumienica podnosi moc do 10% no a tlumik dajmy te 5 % bo nie jest to remus no to okolo jak w morde jeza wychdzi 170 kucykow aha jeszcze zapomnialem ze wywalenie kata daje te 5 koni wiecej no i wlot turbo na masce lepiej chlodzi silniczek i turbo oraz daje zimne powietrze do stozka jedyne co moge zrobic to zdjecia mojej bryki i tych czesci oprocz strumienicy bo nie bede wchodzil pod fure auto ma po tych przerobkach przyspieszonko mierzone 8,2 sek do sety i jest cholernie elastyczne robie dzisiaj zdjecia

Jak sie komus chce poczytac to polecam - caly watek

..naklejek nie wliczył...bo pewnie jakieś ma...

bez komentarza...
jednak głupota jest nieskończona

Tego jest 23y strony !?!?! To sorry - nie mam tyle cierpliwości

Trochę mi głupio mam nadzieje, że moje wywody sprzed jakiegoś czasu nie brzmiały tak idiotycznie

Pozdro

kolega nie dość że stritrejser to jeszcze audiofil

co do wywodów tuningowych to no comment, są ludzie i...

Ładnie mu popisali koledzy z forum...
Ciekawe ile koni by mu przybyło jakby wyrwał znaczek "VV" a wstawił oplowską błyskawicę

koles jest niemozliwy

pozdr

[ wiadomość edytowana przez: _GEPARD_ dnia 2004-05-27 23:17:12 ]

poczytałem kilka stronek ,
resztę zostawiam sobie na jutro

Cytat:
2004-05-27 23:17:16, Sagittario pisze:
poczytałem kilka stronek ,
resztę zostawiam sobie na jutro

HEHE niezdążysz, one szybciej powstają niż się czyta

ręce odpadowywują tego nie da się osądzić....to trzeba leczyć

No nic, w końcu to przeczytałem, ubaw po pachy, jest tak późno że nie chce mi się już myśleć więc nasuwa się tylko jeden wyraz - hask16

[ wiadomość edytowana przez: skee dnia 2004-05-28 01:30:33 ]

Dra qrna pierwszy z tym tu byłem
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=21147&c=0&f=9&start=330#685526

a ten koleś jest niesamowity

Cytat:
Dra qrna pierwszy z tym tu byłem

Nie zauwazylem. Ale to watek moto wiec na glownym powinien byc.

Cytat:
więc nasuwa się tylko jeden wyraz - hask16

jeśli to nie hask16, to z pewnością są spokrewnieni

facet ma racje !!!!mi tak samo wychodzi!!!!!
3 magnetyzery -ok 10 km
czipa -36km
sport wydech 25 km+(kazda koncowka po 3,62 km=14,48km
wlot na blotniku-zimne powietrze owiewajace silnik okolo 2,74km
na hamownie nie pojade bo nie ma w poznaniu a pozatym nie wjade na rolki bo mam przod 95 mm nizej!!!!!!
przyspieszenie do 100 jakies 5,2 sek
Dra mozemy sie poscigac ale przez nastepne 1,5 roku mi nie pasuje
razem mam okolo 272,22KM ale mysle ze jest nawet wiecej

a tak na powaznie to dobrze ze oma ma naped na tyl bo naprawde nie wjechalbym na rolki
kurwa przeczytalem wszyystkie 26 stron!!!jest niesamowity ten czlowiek-ale troche mi sie nie podoba ze w miare narastania postow zmienia zdanie...
Ja sie trzymam twardo 272.22km!!!!!!!!!!!!!!

przeczytałem gratuluje moderatorowi cierpliwości

Ja nie dalem rady calosci przeczytac, odpadlem chyb apo 7 stronie... ehh ludzie to to maja pomysly. A jest tam dalej cos ciekawego, bo moze warto poczytac ?

Ja odpadłem po 3....

Jestem zbyt wrażliwy...

Poodbnego klienta mamy w W-wie, nawet w OKP.

Zaproszenia na przejażdżkę nie przyjął.