6 czerwca - Zlot KTSW - ostateczne informacje

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
6 czerwca 2004 roku odbedzie sie zlot KTSW na Loku.
Zlot zaczyna sie o godzinie 11:30.
Plan zlotu:
12:00-14:30 KJS
14:30-15:30 Grill
15:30-17:30 Strzelnica
17:30-18:30 Parada
18:30-21:00 wybor auta zlotu, dalsze dojedzenie kielbasek, luzny klimat, pogawedki.

Nie trzeba przynosic ze soba jedzenie, najlepiej malo jesc, jedzenie bedzie zapewnione, mozna sobie natomiast cos do picia wziasc.
Bedzie bardzo fajny KJSik.
No i pzygotujcie sie na niezle strzelonko.
Parada bedzie taka jak rok temu w kwietniu.
Koszt uczesnictwa dla klubowiczow bezplatny, dla ludzi z zewantrz 20 zl. Ograniczona liczba miejsc.
Fajnie jakby przybyli wszyscy i fajnie jakby sie kazdy dobrze bawil to by mnie zachecilo do zrobienia jeszcze czegos lepszego dla nas
Zapraszam!

no to ja szykuje kammere juz i najwyzej bede nagrywac, potem kasety do wgladu,

heja wszystkim dlogo mnie tu nie bylo ale na zlocik przyjade tylko troszke puzniej

Kurde no i nie ma to jak pomoce klubowe.
Rapcio obiecal mi ze zwiezie dzis opony i co nie zwiozl i nawet nie mozna sie do niego dodzwonic!

Hmm ciekawe co tam "GORA" szykuje dla nas na jutro hee mam nadzieje ze bedzie laskawa heh PLAN MI SIE BARDZO PODOBA HEHE

Hmm ciekawe co tam "GORA" szykuje dla nas na jutro hee mam nadzieje ze bedzie laskawa heh PLAN MI SIE BARDZO PODOBA HEHE

nio ja tez mysle ze powinno byc tak jak dzisiaj tylko bez tego deszczey tak jak na tym czyms cio bylo na zajezdni

GEOO qrde ja nie wiedzialem ze cos sie szykuje na zajezdni bo nie miales neta przez pare dni qrde BYLES TAM ?? Co tam sie dzialo wogole ?? MAM czego zalowac

juz odpowiedziałem w odpowiednim temacie

ludziska juto mam primicje jak ktos nie wie co to jest to ja powiem
moj siostrzeniec ma chrzest czy cos takiego na ksiedza i musze sterczec w kosciele ale jak sie wyrobie to wpadne przynajmniej na jakis czas

Szykuje sie naprawde calkiem fajna impreza, to juz za kilkanascie godzin Pozdr. i do zobaczenia

Zaluje, ale nie zdolam przybyc, w koncu zawsze jest ten pierwszy raz .

Zycze wszystkim super zabawy, szybkich nawrotow i celnych serii.
Czekam na fotki .

P.S. Uwazajcie na paradzie, albo z rana zamontujcie sobie haki, tak jak to ja zrobilem . Pozdrawiam

Cytat:
2004-06-05 18:07:06, Pingu pisze:
Kurde no i nie ma to jak pomoce klubowe.
Rapcio obiecal mi ze zwiezie dzis opony i co nie zwiozl i nawet nie mozna sie do niego dodzwonic!

No niestety nie dalem rady ale dlaczego to juz chyba wiesz...