MotoNews.pl

Wyjazd na mazury

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie.
Zastanawiam się nad wyjazdem z rodzinką na Mazury lub w podobne okolice (jezioro i las) Szukam jakiejś miejscówki z noclegiem lub jakiś kamping na kilka dni. Dobtrze by było jakbym mógł wziąć ze sobą mojego psiaka. Termin od niedzieli do czwartku. Macie może jakieś propozycję?

Cytat:
2006-07-05 16:52:00, draco_pl pisze:
Witajcie. Zastanawiam się nad wyjazdem z rodzinką na Mazury lub w podobne okolice (jezioro i las) Szukam jakiejś miejscówki z noclegiem lub jakiś kamping na kilka dni. Dobtrze by było jakbym mógł wziąć ze sobą mojego psiaka. Termin od niedzieli do czwartku. Macie może jakieś propozycję?

Poszukaj w google Królewska Sosna jest to camping z domkami przyczepami i polem namotowym. Miejscowość to chyba Maradki albo Borowski Las jest to na drodze 600 35km od Szczytna
Ceny z tamtego roku domek 4 os 135zł namot chyba 8-10zł
os w namiocie 10zł auto 6zł przd 6-8zł
Ceny wysokie ale mi się tam podoba
A jeziorko rewela

Jesli chodzi o Mazury to nie wiem, ale jesli chodzi o podobna okolice to polecam miejscowosc Lubin na wyspie Wolin.
Bylem tam w zeszlym tygodniu. Domek kosztuje 30 zl z osobe na dobe. Domek jest max 4 osobowy. Okolica bardzo ladna i cicha. Na wypad z rodzinka idealna. Nie spotkasz tam zadnych cymbalow ktorzy zakloca Ci cisze swoja lupanina z auta lub z domku obok.
Dookola lasy i woda.

Ja od siebie moge zaproponowac Rucianą Nidę ... masz jezioro i las, bardzo fajne miejsce, fajny kemping "Wejsunek" ...(szukaj w wyszukiwarce wp.pl). Duzo miejsc gdzie zjesc i posiedziec, polazic

Cytat:
2006-07-06 10:56:47, Petersen pisze:
Ja od siebie moge zaproponowac Rucianą Nidę ... masz jezioro i las, bardzo fajne miejsce, fajny kemping "Wejsunek" ...(szukaj w wyszukiwarce wp.pl). Duzo miejsc gdzie zjesc i posiedziec, polazic

RucianE-Nida a nie RucianA-Nida..stad proponowac mozna RucianE-Nidę..ah czepliwy jestem ale ruciane faktcznie fajne jest..i przy sprzyjajacym wietrze w jeden dzien mozna do mikolajek np doplynac..chociaz to musi naprawde niezle wiac

Cytat:
2006-07-06 18:28:26, qbaj pisze:
RucianE-Nida a nie RucianA-Nida..stad proponowac mozna RucianE-Nidę..ah czepliwy jestem ale ruciane faktcznie fajne jest..i przy sprzyjajacym wietrze w jeden dzien mozna do mikolajek np doplynac..chociaz to musi naprawde niezle wiac

Wogóle mozna zaproponować Ruciane, Mikołajki,Zgon, Cieczpięty (koło Piecek),
dalej Od Szczytna w strone Nidzicy Narty
i wiele innych

[ wiadomość edytowana przez: Kula69 dnia 2006-07-06 19:17:29 ]

http://www.gawidok.pl/
Polecam, Bryzgiel nad Wigrami.