MotoNews.pl

Potrzebuje 4 alu felgi !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto ma na sprzedaż 4 alu felgi do poldka 1997 ?! albo wie gdzie można tanio kupić w mazowieckim ? najlepiej pajęczynka OZ albo pięcioramienne albo stalowe czarne ostatecznie Cena jak najniższa byle proste... tak do 400 złotych. Muszę wreszcie zmienić na letnie, a chce mieć dwa pełne zestawy oponek Tak jakoś zaraz będzie maj - a ja popierdalam na zimówkach

ja mam 4 alu 13cali ATS ale to nie w mazowieckim za 300pln

a masz fotki ? w razie czego przelewem na Twoje konto + kurier za 50 zł ?!

gdzies mam znajde to wkleje

kumpel z łodzi ma 4 15''/6'' z alfy rozmiar poloneza. mówil coś o 500zł z oponami!! ale dokładnie niewiem ,jak będziesz zainteresowany to pisz a dam Ci namiary.

oki, thx za wszystkie informacje
dzisiaj kupiłem sobie felgi i jeżdże już na letnich gumciach

Ej mistrzu to może byś sie pochwalił jakie felgi zakupiłeś?? Cóż to za cacka??

a moze ktos by byl chetny na moje fele?wiem ze to nie miejsce(ale V-ce wolno ) ale musze je na cito spzedac(mam inne na oku)za jakies 400pln

[quote]
2004-05-05 23:58:00, Alan28 pisze:
a moze ktos by byl chetny na moje fele?wiem ze to nie miejsce(ale V-ce wolno ) ale musze je na cito spzedac(mam inne na oku)za jakies 400pln

Kurde jak bym miał kase to może i bym się zdecydował!! Chociaż nie wiem czy by mi do fiacika weszły!!! Ale ogólnie to mi się bardzo podobają!! Jak nie znajdziesz kupca a bedziesz chciał się pozbyć to zawsze możesz mi je sprezentować!!!

Podaj rozmiar i rozstawy tych fel... Jeśli sa 14 i maja 4x98 to biore od ręki... Chyba że to zdejęcie jest tylko jednej a reszta jest powypadkowa... :>

Kurde Alan zawsze mi takie okazje przed nosem przepadaja Choc moze jak dostane zwrot podatku to bym sie skusil!! No tylko trzeba jeszcze oponki 15'' bo chyba masz jakies 15'' na oku skoro bez opon??

Cytat:
2004-05-06 09:20:14, Sadek pisze:
Podaj rozmiar i rozstawy tych fel... Jeśli sa 14 i maja 4x98 to biore od ręki... Chyba że to zdejęcie jest tylko jednej a reszta jest powypadkowa... :>

to sa 15/7 4X100 cali najlepiej wejda do borewicza,lub do fiata choc w caro szerokim tez ladnie siedzatak jak u mnie jedna jest do naprawy ale mozna spokojnie na niej jezdzic zaczyna byc ja czuc przy 150km/h ale przy 180km/h sie traci A tak wygladaja na aucie:

do kazdej felgi jest dekielek

Cholera no... Nie mogły być 14 co?? Nie stać mnie na gumy do takich felg... Trudno zostaną stalowki od Cromy...

Alan przecież do Polonez ma rozstaw 4x98 to co zrobiłeś żeby to wsadzić

Cytat:
2004-05-07 23:43:58, trombocyt pisze:

4x98 a 4x100 to jest mala roznica i da sie wepchnac. Moje tez sa 4x100. Alpiny od BMW maja duze otwory i fele spokojnie wchodza.

Słyszałem, że się mogą śruby urwać bo nie są prosto wkręcone

Cytat:
2004-05-09 16:52:45, trombocyt pisze:
Słyszałem, że się mogą śruby urwać bo nie są prosto wkręcone

Orginalne patyczki to sie zgadzam bo sam to przezylem. Ale ma teraz do alufelg i nie ma z nimi zadnego problemu.

Cytat:
2004-05-07 23:43:58, trombocyt pisze:

tak krzychu ale moje pasuja charce na nich wyczynialem i sie nie pourywaly

Czyli mogłem swoje 15 od Passata zostawić a ja je pogoniłem No ale cóż ja mam orginały FSO